Види ікри риб – опис і корисні властивості. Як визначити якість ікри

Ікра – це справжній делікатес. Але сьогодні далеко не завжди можна придбати дійсно якісний продукт. Тому зараз ми розкажемо про те, як відрізнити хорошу ікру, які у неї бувають особливості та ще про деякі якості цього продукту. Продовжувати читання Види ікри риб – опис і корисні властивості. Як визначити якість ікри

Домашнє засолювання червоної ікри (форелі, горбуші). Рецепт, як солити червону ікру в домашніх умовах.

Традиційна й корисна, смачна і пікантна червона ікра  у наш час улюблена закуска багатьох гурманів. Без неї не обходиться  практично будь-яке застілля у свята. Безліч страв можна доповнити червоною ікрою, адже вона – символ високої поживності та багатства.  Популярні  бутерброди з ікрою на вершковому маслі, гарячі тонкі млинці, начинені ікрою, доречна вона до японських суші, у м’ясних салатах та ще на будь-яких інших блюдах, як яскрава та їстівна прикраса!

Продовжувати читання Домашнє засолювання червоної ікри (форелі, горбуші). Рецепт, як солити червону ікру в домашніх умовах.

Солимо ікру в домашніх умовах (щуки, окуня, сазана, судака) – ікра слабосолона або малосольна.

Малосольна або слабосолона ікра по домашньому рецепту надзвичайно ніжна та смачна.  Якщо ви плануєте святкове застілля, та шукаєте, чим здивувати гостей, ось вам ідея, як приготувати малосольну ікру із різних видів риби. Отже, цю страву не потрібно зберігати довго та краще спожити вже після приготування. У холодильнику можна тримати таку рибну холодну закуску  не більше 3-4-х днів. Легкий рецепт засолу зацікавить багатьох господинь та господарів. Продовжувати читання Солимо ікру в домашніх умовах (щуки, окуня, сазана, судака) – ікра слабосолона або малосольна.

Як солити річкову ікру для зберігання – рецепт соління ікри в домашніх умовах.

Річкова ікра – це справжній делікатес, який обов’язково сподобається тим, хто любить морепродукти. До того ж, зробити таке соління – зовсім не важко.  Продовжувати читання Як солити річкову ікру для зберігання – рецепт соління ікри в домашніх умовах.

Малосольна червона ікра: способи домашнього посолу – як засолити ікру червоної риби швидко і просто

Делікатес, який завжди радує око під час святкового застілля – бутерброд з маслом і червоною ікрою. На жаль, страви з малосольною червоною ікрою не такі часті в нашому раціоні. А виною всьому «кусюча» ціна за зовсім невеликий обсяг морепродукту. Ситуацію можна згладити, купивши в магазині непотрошену тушку самки сімейства лососевих, і засоливши її ікру самостійно. Про всі тонкощі цього процесу буде детально розказано в нашій статті. Продовжувати читання Малосольна червона ікра: способи домашнього посолу – як засолити ікру червоної риби швидко і просто