Солодка домашня пастила з ревеню дуже сподобається не тільки дітям, а й усім ласунам. Цю страву з ревеню можна вживати свіжо приготованою замість цукерок, а можна заготовити ласощі на зиму. Продовжувати читання Солодка домашня пастила з ревеню на зиму – як приготувати пастилу в домашніх умовах.
Інгредієнт для заготовки на зиму: М'ята
Консервовані помідори, рецепт на зиму з часником і цибулею – домашні заготовки, покроковий рецепт з відео
Щоб консервовані помідори, заготовлені на зиму, вдалися на славу – для заготовки потрібно відібрати томати дрібні і щільні, з товстою шкіркою. Буде добре, якщо помідори будуть сливовидної форми. Але це, для домашньої заготовки, не так вже й обов’язково. Продовжувати читання Консервовані помідори, рецепт на зиму з часником і цибулею – домашні заготовки, покроковий рецепт з відео
Компот з аличі та малини на зиму
Аличу часто недолюблюють. Вона має дуже сильний кислий смак, недостатньо забарвлена. Але такий кислий смак – це плюс, якщо ми хочемо закрити компот на зиму. Для гарного кольору консервації краще поєднувати аличу з малиною. Продовжувати читання Компот з аличі та малини на зиму
Домашній сироп з огірків: як приготувати огірковий сироп – рецепт
Професійних барменів не здивуєш сиропом з огірка. Цей сироп часто використовується для приготування освіжаючих і тонізуючих коктейлів. Огірковий сироп має нейтральний смак і приємний зелений колір, що робить сироп хорошою основою для інших фруктів, смак яких занадто різкий і його потрібно розбавляти. Продовжувати читання Домашній сироп з огірків: як приготувати огірковий сироп – рецепт
Сироп з м’яти: смачний десерт своїми руками – як приготувати м’ятний сироп в домашніх умовах
М’ята, завдяки високому вмісту ефірних масел, володіє дуже сильним освіжаючим смаком. Сироп, приготовлений на її основі, є прекрасним доповненням до різноманітних десертних страв, випічки і напоїв. Сьогодні ми розглянемо основні способи приготування цих ласощів. Продовжувати читання Сироп з м’яти: смачний десерт своїми руками – як приготувати м’ятний сироп в домашніх умовах
Рецепти компоту з чорноплідної горобини – як зварити компот з чорноплодки
Горобина з чорними плодами називається черноплодка або аронія. Ягоди дуже корисні, але багато садівників приділяють цій культурі мало уваги. Можливо, це пов’язано з деякою терпкістю плодів або з тим, що дозріває аронія пізно (кінець вересня) і основні заготовки з плодових культур вже зроблені. Ми радимо, все ж, не випускати з виду той факт, що чорноплідна горобина дуже корисна і має здатність знижувати кров’яний тиск, тому, приготувати компот з чорноплідної горобини просто необхідно. Продовжувати читання Рецепти компоту з чорноплідної горобини – як зварити компот з чорноплодки
Незвичайне варення з тархуна – як приготувати трав’яне варення з естрагону в домашніх умовах
Іноді, крім стандартних щорічних заготовок, хочеться здивувати сім’ю чимось незвичайним. Трав’яне варення – відмінний варіант для експериментів. Сьогодні ми підготували для вас матеріал з докладними рецептурами приготування варення з тархуна. Інша назва цієї рослини – естрагон. Продовжувати читання Незвичайне варення з тархуна – як приготувати трав’яне варення з естрагону в домашніх умовах
Лимонний джем: способи заготовки в домашніх умовах
Останнім часом заготовки з лимонів – не новина. Лимонний джем, нарівні зі звичними для нас варенням і джемами з яблук, вишень і слив, все частіше можна зустріти на прилавках магазинів. Цей продукт можна приготувати і самостійно, використовуючи при цьому мінімальний набір інгредієнтів. Продовжувати читання Лимонний джем: способи заготовки в домашніх умовах
Желе з м’яти на зиму – десерт для гурманів
Домашнє смачне м’ятне желе – це ласощі для гурманів. Багато його не з’їси, але вдихати аромат м’яти можна нескінченно. Також, таке желе з м’яти можна використовувати для прикраси і ароматизації десертів, або додавання у напої. Варто згадати, що желе з м’яти в натуральному вигляді може бути зовсім не зеленим, а жовтувато-коричневим. Продовжувати читання Желе з м’яти на зиму – десерт для гурманів