Домашні шпроти з річкової рибки

Шпроти можна не тільки купляти в магазині, а і робити самостійно. Це зовсім нескладно. Найважча частина роботи – чистка риби. А далі все готується по елементарному рецепту, який ми вам пропонуємо. Продовжувати читання Домашні шпроти з річкової рибки

Риба гарячого копчення. Як засолити і як коптити рибу в домашніх умовах

Копчена риба – це дуже смачно. Особливо, коли ви закоптили її своїми руками. Тому пропонуємо смачний та простий рецепт гарячого копчення риби. Продовжувати читання Риба гарячого копчення. Як засолити і як коптити рибу в домашніх умовах

В’ялена риба: способи в’ялення в домашніх умовах – як зробити в’ялену рибу.

В’ялена риба – це дуже смачно. Її можна подавати до пива або просто їсти собі в задоволення. Щоб зав’ялити рибу, її спочатку слабо солять, а потім повільно висушують під впливом сонячних променів при температурі близько 20-25 градусів. Пропонуємо вам рецепти правильного в’ялення риби. Продовжувати читання В’ялена риба: способи в’ялення в домашніх умовах – як зробити в’ялену рибу.

Види ікри риб – опис і корисні властивості. Як визначити якість ікри

Ікра – це справжній делікатес. Але сьогодні далеко не завжди можна придбати дійсно якісний продукт. Тому зараз ми розкажемо про те, як відрізнити хорошу ікру, які у неї бувають особливості та ще про деякі якості цього продукту. Продовжувати читання Види ікри риб – опис і корисні властивості. Як визначити якість ікри

Як засолити рибу на тараньку в домашніх умовах – скільки і як правильно солити

Щоб засолити рибу на тараньку, треба мінімум  інгредієнтів. Ділимося з вами найпростішим рецептом засолу. Крім тарані, таким чином, можна засушити ляща, карася, жереха, щуку, сазана, судака та деякі інші види риби. Продовжувати читання Як засолити рибу на тараньку в домашніх умовах – скільки і як правильно солити

В’ялена тарань – рецепт з фото як солити тарань в домашніх умовах

Таранька – це смачна рибка, яку дуже люблять їсти з пивом. І щоб кожен раз не доводилося йти та шукати її десь на базарі, можна в’ялити тарань самостійно. До того ж, рецепт зовсім не складний. Продовжувати читання В’ялена тарань – рецепт з фото як солити тарань в домашніх умовах

В’ялений короп в домашніх умовах – простий рецепт, як робити в’яленого коропа.

Короп – одна із самих популярних риб та є одною із найпоширеніших річкових мешканців у нашому рибному меню. До того ж це риба, яку можна купити та виловити самим на протязі довгого сезону. У великих супермаркетах коропи завжди доступні у продажу. Продовжувати читання В’ялений короп в домашніх умовах – простий рецепт, як робити в’яленого коропа.

Як швидко засолити рибу про запас.

Чекаєте завтра гостей, а у холодильнику лежить щойно куплена свіжа рибка? “Ох, засолить би її, зав’ялить гарненько, так не встигне доготуватися?” – думаєте ви, проводячи поглядом по іншим продуктам, з яких вийдуть страви на швидку руку. Пропонуємо рецепт швидкого засолювання риби саме для такого екстреного випадку.  Це те, що вам потрібно! І ви отримаєте смачну  закуску до пюрешки та салатів  у найкоротший термін. Отже, не гайте ані хвилинки та спішіть зайнятися засолюванням риби по-домашньому!

Продовжувати читання Як швидко засолити рибу про запас.

Як засолити дрібну рибу в домашніх умовах – простий рецепт пряного засолювання дрібної риби.

Популярна дрібна рибка стане ще доступнішою, якщо ви, скориставшись нашим простим рецептом приготування, засолите її самостійно. Для солоної рибної страви можна брати кільку, тюльку, хамсу і багато інших дрібних мешканців річки чи моря. Нема проблем, якщо раніше ви нічого не засолювали, адже  описаний нижче процес посолу вельми простий. Якщо є бажання мати свою солоненьку рибку, то з етапами створення смачненького кулінарного шедевра вам буде дійсно легко  впоратись.

Продовжувати читання Як засолити дрібну рибу в домашніх умовах – простий рецепт пряного засолювання дрібної риби.

Домашнє засолювання червоної ікри (форелі, горбуші). Рецепт, як солити червону ікру в домашніх умовах.

Традиційна й корисна, смачна і пікантна червона ікра  у наш час улюблена закуска багатьох гурманів. Без неї не обходиться  практично будь-яке застілля у свята. Безліч страв можна доповнити червоною ікрою, адже вона – символ високої поживності та багатства.  Популярні  бутерброди з ікрою на вершковому маслі, гарячі тонкі млинці, начинені ікрою, доречна вона до японських суші, у м’ясних салатах та ще на будь-яких інших блюдах, як яскрава та їстівна прикраса!

Продовжувати читання Домашнє засолювання червоної ікри (форелі, горбуші). Рецепт, як солити червону ікру в домашніх умовах.