Як зробити тушонку з баранини в домашніх умовах.

Консервація є незамінною в господарстві, адже сама думка про витрачені години біля плити, особливо, коли немає сил і хочеться приділити час іншим справам, якось зовсім не додає наснаги. А завдяки тушонці з баранини можна швидко і легко приготувати суп харчо чи плов. Ба більше, таке консервоване м’ясо підходить як самостійна закуска, що здивує своєю оригінальністю і смаковими якостями. Така закуска є дієтичнішою, що не менш важливо, дешевшою і кориснішою, в чому і є її пріоритет. Однозначно її потрібно спробувати приготувати. Смакуватиме консервована баранина як тушкована, так і смажена чи у власному соку. Продовжувати читання Як зробити тушонку з баранини в домашніх умовах.

Хороша тушонка зі смаженої яловичини.

Смачною і ситною стравою, яка може зберегти багато часу, являється тушонка з яловичини. Вона готується з нежирного м’яса, що дозволяє не турбуватися, якщо ви дотримуєтесь дієти. Продовжувати читання Хороша тушонка зі смаженої яловичини.

Домашня куряча тушонка в духовці

Куряча тушонка в духовці – це натуральна страва, яка ще і готується без додаткової стерилізації банок. Тому витративши мінімум часу та інгредієнтів, ви отримаєте дуже смачну заготовку з курки у власному соку. Продовжувати читання Домашня куряча тушонка в духовці

Домашні м’ясні консерви – технологія і приготування тушкованого м’яса в домашніх умовах.

Багато господинь задумуються над тим, як правильно зробити м’ясні заготівлі на зиму або про запас, і як їх правильно приготувати так, щоб вони якнайдовше не псувались. Хорошим методом такого зберігання є м’ясні консерви, які легко можна приготувати власноруч. Домашня тушонка, приготована дбайливою господинею зі свіжої сировини, безсумнівно, корисна та смачна, тому що не містить консервантів.

Продовжувати читання Домашні м’ясні консерви – технологія і приготування тушкованого м’яса в домашніх умовах.

Домашня тушонка з яловичини в банках – як зробити яловичу тушонку з сирого м’яса

Тушонка – це дуже зручна заготовка, адже її можна взяти в будь-який похід, виїзд за місто. Та і вдома вона також може стати в нагоді. Варто додати трохи тушонки до макаронів або картоплі – і у вас вже буде смачна повноцінна страва. Але щоб мати якісну натуральну тушонку, в якій багато м’яса – треба зробити її самому. І зараз ми розкажемо простий рецепт приготування. Продовжувати читання Домашня тушонка з яловичини в банках – як зробити яловичу тушонку з сирого м’яса

Смачна домашня тушонка з курки з перловкою на зиму в банках

Домашня тушонка – це продукт, який завжди буде корисним, адже з нього можна приготувати безліч страв. І, на відміну від магазинної, в домашній буде максимум м’яса, а не жиру. Тому пропонуємо вам простий рецепт приготування тушонки в банках. Продовжувати читання Смачна домашня тушонка з курки з перловкою на зиму в банках

Домашня тушонка з нутрії: як зробити тушонку на зиму смачно і просто – рецепт приготування

Чи знаєте ви, що м’ясо нутрії – відрізняється не лише поживністю, а й має дієтичні рекомендації від спеціалістів по харчуванню. Пропонуємо присвятити небагато часу для заготівлі  на зиму консерви із нутрії. Соковите тушковане м’ясо із додаванням свинячого шпику у рецепті “Тушонка з нутряного м’яса по-домашньому” вам стане в нагоді. Свіжина, заготовлена таким способом, вам точно сподобається – надзвичайно ніжна й смачна, тане у роті, як мед. Продовжувати читання Домашня тушонка з нутрії: як зробити тушонку на зиму смачно і просто – рецепт приготування

Рецепт тушонки з яловичини з цибулею – як зробити тушонку з яловичини в домашніх умовах.

Спробуйте приготувати повністю готове м’ясне блюдо у вигляді консерви. Яловича тушонка – продукт, який потім просто споживати: дістали банку взимку із комори, розігріли та подали із гарнірами. Таке консервоване м’ясо дуже стане в нагоді, якщо Ви любитель туристичних походів або просто походів до лісу. Продовжувати читання Рецепт тушонки з яловичини з цибулею – як зробити тушонку з яловичини в домашніх умовах.

Домашня тушонка з дичини – як приготувати консерви з дичини в домашніх умовах.

Консервування на зиму м’яса свійських тварин – популярна традиція в українській кухні. Багато господинь мають в своєму кулінарному арсеналі унікальні рецепти таких заготовок. Не менш апетитні  домашні консерви можна отримати зі свіжого чи копченого м’яса зайчатини, куріпок або диких кіз. Саме із цих трьох видів дичини готуються найсмачніші  м’ясні консерви. Продовжувати читання Домашня тушонка з дичини – як приготувати консерви з дичини в домашніх умовах.

Простий рецепт тушкованого м’яса з свинини на зиму або як приготувати свинячий гуляш про запас.

Всі ми намагаємось заощадити час на приготуванні їжі. Тож пропоную зараз витратити декілька годин на приготування свинячого гуляшу за нашим простим рецептом, щоб потім проводити більше вільного часу з близькими, та частувати їх здоровою їжею щодня. Продовжувати читання Простий рецепт тушкованого м’яса з свинини на зиму або як приготувати свинячий гуляш про запас.