Копчена риба – це дуже смачно. Особливо, коли ви закоптили її своїми руками. Тому пропонуємо смачний та простий рецепт гарячого копчення риби. Продовжувати читання Риба гарячого копчення. Як засолити і як коптити рибу в домашніх умовах
Категорія для заготовки на зиму: Копчення риби
Напівгаряче копчення риби – як правильно коптити рибу в домашніх умовах.
Коптити рибу можна і вдома. Головне – знати певні нюанси, які допоможуть правильно організувати процес та отримати смачний і якісний продукт. Продовжувати читання Напівгаряче копчення риби – як правильно коптити рибу в домашніх умовах.
Коптимо рибу в домашніх умовах – якою тирсою або деревом краще коптити.
Домашня копчена риба – набагато смачніша та корисніша. Адже в промисловому копченні часто використовують різноманітні хімічні речовини. Так роблять, щоб прискорити процес та надати необхідний смак і аромат. Відповідно, така риба може бути небезпечною. Продовжувати читання Коптимо рибу в домашніх умовах – якою тирсою або деревом краще коптити.
Риба холодного копчення: рецепт і способи як коптити рибу в домашніх умовах.
Якщо Ви любитель риболовлі, але ще не знаєте як приготувати рибу холодного копчення в домашніх умовах, то скористайтеся цим рецептом. Детальний рецепт приготування знадобиться Вам, а приємний смак приготовленої своїми руками риби запам’ятається на довгий час і буде вабити закоптити улов ще і ще раз.
Продовжувати читання Риба холодного копчення: рецепт і способи як коптити рибу в домашніх умовах.