Ткемалі – це смачний грузинський сливовий соус, який можна подавати до м’яса, рису та інших страв. Він легко готується і має дуже цікавий пікантний смак. Тому пропонуємо вам простий рецепт класичного Ткемалі. Продовжувати читання Грузинський соус Ткемалі зі слив або як приготувати соус Ткемалі в домашніх умовах
Категорія для заготовки на зиму: Ткемалі
Смачна грузинська приправа зі слив Ткемалі на зиму без варіння
Жителі Грузії люблять не тільки м’ясо, але ще й ароматні, пікантні соуси, аджики та приправи. Рецепт приготування грузинської вітамінної приправи ткемалі з чорносливу та перцю – це справжня знахідка для господинь. Все дуже швидко і просто.
Продовжувати читання Смачна грузинська приправа зі слив Ткемалі на зиму без варіння
Секрети домашніх заготовок з сливи на зиму
Сливи містять багато вітамінів і мінеральних речовин, нормалізують травлення і виводять з організму шлаки. Вони дуже смачні і корисні. Шкода тільки, урожай сливи довгим не буває. Сливовий сезон триває всього один місяць – з кінця серпня по кінець вересня. У свіжому вигляді сливи зберігаються мало. Тому варто навчитися заготовляти цю корисну і смачну ягоду на зиму. І робити це можна по-різному. Продовжувати читання Секрети домашніх заготовок з сливи на зиму