Смачна домашня шинка Жамбон – рецепт як приготувати шинку по французьки

Французи завжди знали, як смачно приготувати м’ясо. Вони створили безліч рецептів одним з яких ми зараз поділимося з вами. Продовжувати читання Смачна домашня шинка Жамбон – рецепт як приготувати шинку по французьки

Як самостійно зробити варено – копчений окіст: просте приготування варено в домашніх умовах.

Солоні копчені окости подобаються багатьом. Страва добре зберігається тривалий час та є дуже смачною, але хотілося б, щоб м’ясо не було таким жорстким. Виходом з такої ситуації стало звичайне варіння копченого окосту. Приготована, таким чином шинка – варено, виходить дуже ніжною, тому що при кипінні з неї вимивається більша частина солі, а саме м’ясо стає м’якшим.

Продовжувати читання Як самостійно зробити варено – копчений окіст: просте приготування варено в домашніх умовах.

Копчення окоста свинячого в домашніх умовах – особливості гарячого і холодного копчення окостів.

Окіст свинячий прокопчений – це один з найпопулярніших м’ясних видів продукції, а також – копченої консервації, який  можна виготовити і в домашніх умовах.  Копчення вберігає сире м’ясо від паразитів та псування та додає йому апетитного аромату диму. Ознайомтесь із цими  рецептами та спробуйте приготувати таким чином окіст для себе та для ваших гостей. Продовжувати читання Копчення окоста свинячого в домашніх умовах – особливості гарячого і холодного копчення окостів.

Окіст запечений в тісті в духовці – рецепт як запекти солоний свинячий окіст.

Запечений свинячій окіст – це проста і смачна страва, яку можна приготувати до святкового чи буденного столу. Продовжувати читання Окіст запечений в тісті в духовці – рецепт як запекти солоний свинячий окіст.

Домашня бастурма зі свинини – приготування домашньої бастурми – незвичайний рецепт.

Мало хто знає, але бастурму можна робити і зі свинини. У вас вийде дуже ніжне та м’яке м’ясо. Готується воно протягом 2-х місяців, але результат вартий очікування. Продовжувати читання Домашня бастурма зі свинини – приготування домашньої бастурми – незвичайний рецепт.

Бастурма з яловичини – як приготувати бастурму в домашніх умовах, швидкий рецепт.

Рецепт її приготування тривалий, але досить простий. Розповімо найшвидший спосіб як її зробити, максимально зберігши традиції приготування.

Продовжувати читання Бастурма з яловичини – як приготувати бастурму в домашніх умовах, швидкий рецепт.

Солоний домашній свинячий окіст – як приготувати окіст зі свинини в домашніх умовах.

Соління м’яса і сала в домашніх умовах здавна було найпоширенішим способом їх заготівлі. Цей спосіб не забутий і зараз. Щоб приготувати смачний солоний свинячий окіст в домашніх умовах, підійде свіже нежирне свиняче м’ясо.

Продовжувати читання Солоний домашній свинячий окіст – як приготувати окіст зі свинини в домашніх умовах.