Швидке малинове варення без варіння – рецепт з секретом

Варення можна готувати дуже легко. Для цього його треба не проварювати. Правда, необхідно знати невеличкі нюанси, які допоможуть зробити заготовку, що не зіпсується. Зараз ми розкажемо вам, як приготувати малинове варення без варіння. Продовжувати читання Швидке малинове варення без варіння – рецепт з секретом

Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Особливість царського варення з аґрусами полягає в тому, що в десь в половині ягідок можна зустріти волоські горіхи. Вони додають цікавий присмак, а також стають сюрпризом для тих, хто їсть цю страву вперше. Тому якщо ви хочете побалувати себе чимось неймовірно смачним та цікавим – пропонуємо вам рецепт царського варення з аґрусу з горіхами. Продовжувати читання Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Як зварити варення з замороженої вишні: 2 рецепта заготовки вишневого варення із заморожених ягід на зиму

Чудове варення можна варити не тільки зі свіжих, а і з заморожених фруктів. Наприклад, дуже смачним виходить варення з замороженої вишні. Пропонуємо вам два простих рецепта приготування такої заготовки. Кожен з них має свої переваги, тому обирайте те, що вам до вподоби і готуйте натуральні вітамінні смаколики. Продовжувати читання Як зварити варення з замороженої вишні: 2 рецепта заготовки вишневого варення із заморожених ягід на зиму

Як зварити варення з замороженої полуниці – рецепт полуничного варення «п’ятихвилинка»

Сьогодні люди часто заморожують фрукти “про запас”, а потім використовують їх для приготування різних страв. Навіть варення. Це дійсно дуже зручно, адже не треба намагатися зробити всі заготовки “в сезон”. Можна скласти ягоди в морозильну камеру, а потім зробити те, що подобається, коли на це є час.

То ж для тих, хто заморожує ягоди саме з такою метою, ми пропонуємо рецепт варення з замороженої полуниці “п’ятихвилинка”. Його особливість полягає в тому, що варення не просто вариться з замороженого продукту, а дійсно готується за кілька хвилин. Продовжувати читання Як зварити варення з замороженої полуниці – рецепт полуничного варення «п’ятихвилинка»

Варення з ялинових пагонів: заготівля «ялинового меду» на зиму – незвичайний рецепт

Варення можна варити практично будь з чого. Навіть, з пагонів ялинки. І вийде воно просто чудовим. Головне – знати певні нюанси. Саме про них ми зараз вам і розкажемо. Продовжувати читання Варення з ялинових пагонів: заготівля «ялинового меду» на зиму – незвичайний рецепт

Домашнє варення з обліпихи без кісточок

Обліпиха – це дуже корисна ягода, з якої можна приготувати різноманітні заготовки. Одна з них – варення. Ми пропонуємо простий і смачний рецепт варення обліпихи без кісточок. Воно має дуже прозору консистенцію та чудовий бурштиновий колір. Таке варення можна подавати в якості додатку до млинців чи оладок, а також класти в пиріжки. Продовжувати читання Домашнє варення з обліпихи без кісточок

Прозоре варення з груш з лимоном на зиму

Варення з груш та лимонів – це не тільки дуже смачні, а ще і дуже гарні солодощі. Пружні скибочки в прозорому сиропі виглядають просто чудово. Тому ми пропонуємо вам рецепт приготування такого варення. Продовжувати читання Прозоре варення з груш з лимоном на зиму

Смачне малинове варення в мультиварці

Розвиток технологій дає нам можливості робити приготування різних страв ще швидшим та зручнішим. Наприклад, завдяки появі такого чудового агрегату, як мультиварка, тепер можна готувати страви так, щоб в них зберігалися корисні речовини. І варення – це не виключення. Зараз ми розкажемо, як приготувати дуже смачне і запашне варення з малини в мультиварці. Продовжувати читання Смачне малинове варення в мультиварці

Сире варення з чорної смородини та малини

Сирим варенням називають свіжі ягоди, перетерті з цукром. Така заготовка буде дуже доречна взимку. Адже вона містить максимальну кількість вітамінів, а ще, чудово пахне та прекрасно смакує з млинцями, оладками, чаєм. Таке варення можна використати навіть в якості начинки для пиріжків. Продовжувати читання Сире варення з чорної смородини та малини

Варення з ківі: рецепти смачних заготовок – як зварити екзотичне варення з ківі в домашніх умовах

Актинідія – це смачний екзотичний фрукт, який вже декілька років поспіль перестав бути новинкою для кожного українця, які звикли називати його ківі. Колись небачені плоди тепер є майже у всіх магазинах і продаються за цілком доступною ціною. Переважно їх купляють, для того щоб споживати у свіжому вигляді та подавати як десерт, поєднуючи з іншими фруктами, прикрашати ними торти та використовувати, як складник того чи іншого салату. В цій статті хочеться зупинитися на приготуванні домашнього варення з ківі.

Продовжувати читання Варення з ківі: рецепти смачних заготовок – як зварити екзотичне варення з ківі в домашніх умовах