Дуже смачне сало в розсолі

Сало в розсолі – це простий і смачний рецепт, який сподобається всім любителям цього продукту. Тому пропонуємо вам елементарний спосіб приготування. Продовжувати читання Дуже смачне сало в розсолі

Домашнє копчене сало або сало по-закарпатськи (по-угорськи). Як приготувати копчене сало в домашніх умовах. Рецепт покроковий з фото

Копчене сало – це дуже смачна традиційна українська закуска. Вона є ідеальним додатком до горілки, також дехто їсть таке сало і з пивом. А ще, його просто можна класти на хліб, намащений часником, та використовувати такі канапки в якості перекусу. Коротше кажучи – варіантів дуже багато. Продовжувати читання Домашнє копчене сало або сало по-закарпатськи (по-угорськи). Як приготувати копчене сало в домашніх умовах. Рецепт покроковий з фото

Як зробити смалець в домашніх умовах зі свинячого жиру – корисний домашній рецепт.

Популярним є метод витоплювання смальцю зі свіжого добірного свинячого сала. Та не усі господині звертають увагу на внутрішній нирковий або підшкірний жир свині. З цієї сировини теж отримується хороший смалець із чудовим свіжим ароматом.

Продовжувати читання Як зробити смалець в домашніх умовах зі свинячого жиру – корисний домашній рецепт.

Смачне солоне сало шпик – простий рецепт засолювання сала в домашніх умовах.

Ви купили так багато сала, та й не знаєте, що з ним робити – чи у морозилку покласти, чи у смалець перетопити? Ось вам на цей випадок оригінальний рецепт соленого сала, або ще, як його називають шпик. Приготувати самостійно не важко, навіть якщо ви не хизуєтесь великим досвідом в кулінарії. Головне, це ваше бажання та трішки зусиль. Також до цього потрібна кам’яна сіль. Занотуйте пропорції: до 15 кг сала приготуйте 1 кг солі. Або те ж саме, лише на меншу кількість: на 2 кг сала – приблизно 130 грам солі.

Продовжувати читання Смачне солоне сало шпик – простий рецепт засолювання сала в домашніх умовах.

Як консервувати сало в розсолі в банці – хороший рецепт консервації в домашніх умовах.

Зберігання сала в розсолі – це простий і дуже зручний варіант заготовки цього продукту. Тому ділимося з вами рецептом консервування сала в розсолі. Продовжувати читання Як консервувати сало в розсолі в банці – хороший рецепт консервації в домашніх умовах.

Солоне сало з часником в банці – сухий посол сала, домашній рецепт засолювання.

Як би над цим не жартували, але сало – це дійсно один з найулюбленіших продуктів українців. Тому варто знати, як швидко і смачно засолити сало.

Продовжувати читання Солоне сало з часником в банці – сухий посол сала, домашній рецепт засолювання.

Сало в медові – оригінальна закуска, приготовлена з попередньо засоленого сала.

Поєднання сала з медом навіть звучить дуже апетитно! Поживне свіже сальце і якісний мед народжують унікальний смак і гурмани його гідно оцінять. Ви ще сумніваєтесь, чи така холодна закуска вам сподобається, та ви просто її ще не куштували! Продовжувати читання Сало в медові – оригінальна закуска, приготовлена з попередньо засоленого сала.

Сухий посол сала – домашній рецепт засолювання сала сухим способом.

Засолювання сала – дуже популярний суто український рецепт. Проте перевагою даного рецепту сухого засолювання є те, що він під силу навіть тим, хто не любить або банально не вміє готувати. Крім того, ця страва не потребує багато часу і коштів. Оскільки основними складниками даного рецепту є cало, cіль, часник та спеції за смаком. Продовжувати читання Сухий посол сала – домашній рецепт засолювання сала сухим способом.

Солоне сало в розсолі з часником – оригінальний рецепт як засолити смачне сало в розсолі.

Апетитний шматочок свіжого сала на скоринці бездріжджового хліба – корисний й поживний початок нового дня. Хтось любить не товсте з прожилками сальце, а хтось – суцільно біле товсте і м’яке.  Чи багато рецептів з додаванням сала ми знаємо?  Елементарний – це той, що із засолюванням.  Давайте його удосконалимо, щоб сало із м’ясною прослойкою чи без неї було ще смачніше та пікантніше. До вашої уваги домашній рецепт сала у розсолі із додаванням прянощів. Продовжувати читання Солоне сало в розсолі з часником – оригінальний рецепт як засолити смачне сало в розсолі.

Топлене свиняче сало або домашній смалець – простий рецепт як приготувати смалець в домашніх умовах.

Вам подобається апетитна хрустка картопелька чи яєчня із золотистою цибулькою, підсмажені на ароматному домашньому смальці? Ви звикли купувати смалець на ринку, а зараз спробуйте самостійно приготувати топлене свиняче сало по домашньому рецепту. Смалець – продукт довгого зберігання, а ще він ароматний та смачний.

Продовжувати читання Топлене свиняче сало або домашній смалець – простий рецепт як приготувати смалець в домашніх умовах.