Як солити сало по-українськи на зиму

Сало вже давно стало візитною карткою України. Україна велика і рецептів, як засолити сало – безліч. У кожній області, в кожному селі свої рецепти і всі вони неймовірно смачні.

Продовжувати читання Як солити сало по-українськи на зиму

Як солити сало з прошарком – два простих рецепти

Сало з прошарком це вже делікатесний продукт і від способу його соління багато в чому залежить смак. Навіть самий смачний і недешевий шматок сала з прошарком можна зіпсувати, якщо його неправильно засолити, або зберігати. Продовжувати читання Як солити сало з прошарком – два простих рецепти

Як засолити сало для копчення: два способи засолу

Перед копченням, всі м’ясні продукти потрібно солити. Це саме стосується і сала. Специфіка копчення така, що, в принципі, не має значення спосіб засолу. Якщо для тривалого зберігання рекомендується сухий посол, то для копчення можна використовувати як замочування в розсолі, так і сухе соління. Продовжувати читання Як засолити сало для копчення: два способи засолу

Як швидко засолити сало – швидке засолювання сала в домашніх умовах.

Коли сильно захочеться посмакувати  приготовленим вдома солоним салом, то цей рецепт швидкого засолювання сала стане вам в нагоді За цим рецептом засолювання, сало виходить дуже м’яке та апетитне. За смаком можна додавати безліч духмяних та гострих спецій так, щоб Вам було до вподоби. Продовжувати читання Як швидко засолити сало – швидке засолювання сала в домашніх умовах.

Дуже смачне сало в розсолі

Сало в розсолі – це простий і смачний рецепт, який сподобається всім любителям цього продукту. Тому пропонуємо вам елементарний спосіб приготування. Продовжувати читання Дуже смачне сало в розсолі

Домашнє копчене сало або сало по-закарпатськи (по-угорськи). Як приготувати копчене сало в домашніх умовах. Рецепт покроковий з фото

Копчене сало – це дуже смачна традиційна українська закуска. Вона є ідеальним додатком до горілки, також дехто їсть таке сало і з пивом. А ще, його просто можна класти на хліб, намащений часником, та використовувати такі канапки в якості перекусу. Коротше кажучи – варіантів дуже багато. Продовжувати читання Домашнє копчене сало або сало по-закарпатськи (по-угорськи). Як приготувати копчене сало в домашніх умовах. Рецепт покроковий з фото

Як зробити смалець в домашніх умовах зі свинячого жиру – корисний домашній рецепт.

Популярним є метод витоплювання смальцю зі свіжого добірного свинячого сала. Та не усі господині звертають увагу на внутрішній нирковий або підшкірний жир свині. З цієї сировини теж отримується хороший смалець із чудовим свіжим ароматом.

Продовжувати читання Як зробити смалець в домашніх умовах зі свинячого жиру – корисний домашній рецепт.

Смачне солоне сало шпик – простий рецепт засолювання сала в домашніх умовах.

Ви купили так багато сала, та й не знаєте, що з ним робити – чи у морозилку покласти, чи у смалець перетопити? Ось вам на цей випадок оригінальний рецепт соленого сала, або ще, як його називають шпик. Приготувати самостійно не важко, навіть якщо ви не хизуєтесь великим досвідом в кулінарії. Головне, це ваше бажання та трішки зусиль. Також до цього потрібна кам’яна сіль. Занотуйте пропорції: до 15 кг сала приготуйте 1 кг солі. Або те ж саме, лише на меншу кількість: на 2 кг сала – приблизно 130 грам солі.

Продовжувати читання Смачне солоне сало шпик – простий рецепт засолювання сала в домашніх умовах.

Як консервувати сало в розсолі в банці – хороший рецепт консервації в домашніх умовах.

Зберігання сала в розсолі – це простий і дуже зручний варіант заготовки цього продукту. Тому ділимося з вами рецептом консервування сала в розсолі. Продовжувати читання Як консервувати сало в розсолі в банці – хороший рецепт консервації в домашніх умовах.

Солоне сало з часником в банці – сухий посол сала, домашній рецепт засолювання.

Як би над цим не жартували, але сало – це дійсно один з найулюбленіших продуктів українців. Тому варто знати, як швидко і смачно засолити сало.

Продовжувати читання Солоне сало з часником в банці – сухий посол сала, домашній рецепт засолювання.