Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Особливість царського варення з аґрусами полягає в тому, що в десь в половині ягідок можна зустріти волоські горіхи. Вони додають цікавий присмак, а також стають сюрпризом для тих, хто їсть цю страву вперше. Тому якщо ви хочете побалувати себе чимось неймовірно смачним та цікавим – пропонуємо вам рецепт царського варення з аґрусу з горіхами. Продовжувати читання Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Корисне і смачне варення із соснових шишок

Варення можна варити практично з усього, навіть з молодих соснових шишок. Необхідно лише вчасно їх зібрати. Для приготування цієї страви треба зривати зелені шишки, і робити це в середині травня. Їх розмір повинен не перевищувати 3-4 сантиметра, але найсмачніше виходить варення з шишок 1,5-2 сантиметра.  Продовжувати читання Корисне і смачне варення із соснових шишок

Заготовка для розсольнику зі свіжих огірків на зиму

Розсольник – це дуже популярна перша страва, яку любить багато людей Але приготування розсольнику займає деякий час. Тому, щоб його  зекономити, пропонуємо вам рецепт заготовки. Її використання значно прискорить процес приготування, зробить його набагато легшим і зручнішим. Продовжувати читання Заготовка для розсольнику зі свіжих огірків на зиму

Домашня консервована кукурудза на зиму

Консервована кукурудза – це одна з найкорисніших заготовок. Тому пропонуємо вам простий рецепт консервування смачної, солодкої запашної кукурудзочки. Скористайтеся ним, і взимку вам не доведеться купляти консервовану кукурудзу в магазині. Продовжувати читання Домашня консервована кукурудза на зиму

Консервовані кабачки як ананаси на зиму

Ананас – це смачний плід, але далеко не завжди треба його купувати аби відчути смак. Замість ананасу можна приготувати консервацію з кабачків, які будуть на смак такі ж самі, як і тропічний фрукт. Продовжувати читання Консервовані кабачки як ананаси на зиму

Солоні зелені помідори фаршировані часником і зеленню на зиму

Помідори можна консервувати не тільки стиглими, а і зеленими. Так вони виходять ще цікавіші і пікантніші. Особливо, якщо їх нафарширувати часником. Пропонуємо вам дуже простий рецепт фаршированих помідорів, який сподобається любителям консервацій з часником. Продовжувати читання Солоні зелені помідори фаршировані часником і зеленню на зиму

Імбир з лимоном і медом – народний засіб для підняття імунітету, схуднення і від застуди

Імбир – це дуже корисна рослина, яка допомагає від безлічі хвороб. Тому взимку обов’язково варто додавати його до страв. А також їсти смачну заготовку, зроблену на його основі, з додаванням лимону і меду. Продовжувати читання Імбир з лимоном і медом – народний засіб для підняття імунітету, схуднення і від застуди

Фарширований перець на зиму – покроковий рецепт як приготувати перець фарширований м’ясом і рисом про запас.

Консервований фарширований перець – смачна і корисна заготовка. Адже коли вам захочеться такого перчику, не доведеться щось готувати. Достатньо буде лишень розігріти консервацію. Продовжувати читання Фарширований перець на зиму – покроковий рецепт як приготувати перець фарширований м’ясом і рисом про запас.

Маринований лимон з часником – незвичайний рецепт заготовки

Лимон з часником – це дивне поєднання. Але якщо зробити таку заготовку правильно – вона приємно здивує своїм чудовим смаком та ароматом. Продовжувати читання Маринований лимон з часником – незвичайний рецепт заготовки

Смачна домашня тушонка з курки з перловкою на зиму в банках

Домашня тушонка – це продукт, який завжди буде корисним, адже з нього можна приготувати безліч страв. І, на відміну від магазинної, в домашній буде максимум м’яса, а не жиру. Тому пропонуємо вам простий рецепт приготування тушонки в банках. Продовжувати читання Смачна домашня тушонка з курки з перловкою на зиму в банках