Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Особливість царського варення з аґрусами полягає в тому, що в десь в половині ягідок можна зустріти волоські горіхи. Вони додають цікавий присмак, а також стають сюрпризом для тих, хто їсть цю страву вперше. Тому якщо ви хочете побалувати себе чимось неймовірно смачним та цікавим – пропонуємо вам рецепт царського варення з аґрусу з горіхами. Продовжувати читання Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Корисне і смачне варення із соснових шишок

Варення можна варити практично з усього, навіть з молодих соснових шишок. Необхідно лише вчасно їх зібрати. Для приготування цієї страви треба зривати зелені шишки, і робити це в середині травня. Їх розмір повинен не перевищувати 3-4 сантиметра, але найсмачніше виходить варення з шишок 1,5-2 сантиметра.  Продовжувати читання Корисне і смачне варення із соснових шишок

Заготовка для розсольнику зі свіжих огірків на зиму

Розсольник – це дуже популярна перша страва, яку любить багато людей Але приготування розсольнику займає деякий час. Тому, щоб його  зекономити, пропонуємо вам рецепт заготовки. Її використання значно прискорить процес приготування, зробить його набагато легшим і зручнішим. Продовжувати читання Заготовка для розсольнику зі свіжих огірків на зиму

Домашня консервована кукурудза на зиму

Консервована кукурудза – це одна з найкорисніших заготовок. Тому пропонуємо вам простий рецепт консервування смачної, солодкої запашної кукурудзочки. Скористайтеся ним, і взимку вам не доведеться купляти консервовану кукурудзу в магазині. Продовжувати читання Домашня консервована кукурудза на зиму

Консервовані кабачки як ананаси на зиму

Ананас – це смачний плід, але далеко не завжди треба його купувати аби відчути смак. Замість ананасу можна приготувати консервацію з кабачків, які будуть на смак такі ж самі, як і тропічний фрукт. Продовжувати читання Консервовані кабачки як ананаси на зиму

Солоні зелені помідори фаршировані часником і зеленню на зиму

Помідори можна консервувати не тільки стиглими, а і зеленими. Так вони виходять ще цікавіші і пікантніші. Особливо, якщо їх нафарширувати часником. Пропонуємо вам дуже простий рецепт фаршированих помідорів, який сподобається любителям консервацій з часником. Продовжувати читання Солоні зелені помідори фаршировані часником і зеленню на зиму

Ароматні заготовки з груш на зиму

Груша є справжнім фруктовим символом самого розпалу літньої пори. У неї неповторний смак, тому взимку також хочеться ним насолоджуватись. А для цього треба правильно зробити запаси з неї, щоб не «розгубити» корисні речовини плодів та здивувати взимку близьких та рідних ароматними стравами та напоями.

Продовжувати читання Ароматні заготовки з груш на зиму

Ягода чорниця: корисні властивості та протипоказання, опис – як виглядає чорниця

Чорниця (черниця, борівка, чорні ягоди, чорничник, у Карпатах відома як афина, яфина, яфин) – це дуже корисна і популярна ягода. Вона звична для українських гір, тому щороку варто її збирати (якщо є можливість), їсти свіжою та заготовлювати на зиму. Продовжувати читання Ягода чорниця: корисні властивості та протипоказання, опис – як виглядає чорниця

Ягода лохина (голубика): корисні властивості і шкода, опис, як виглядає лохина і лікувальні властивості ягоди

Лохина – це дуже смачна і корисна ягода, яку обов’язково треба їсти в сезон. Тому що вона має максимально позитивний вплив на організм і захищає його від інфекцій, застуд та інших хвороб. Продовжувати читання Ягода лохина (голубика): корисні властивості і шкода, опис, як виглядає лохина і лікувальні властивості ягоди

Вишня: опис, характеристика, корисні властивості і шкода вишні

Вишеньки – стиглі, смачні, ароматні плоди, які є дуже звичними для українців. Але не всі знають, що особливого і корисного в цих ягодах. Продовжувати читання Вишня: опис, характеристика, корисні властивості і шкода вишні