Як правильно зберігати м’ясо в домашніх умовах

Не завжди купується маленький шматочок м’яса, з якого відразу ж готується страва. Тому обов’язково потрібно вміти правильно його зберігати. Адже якщо не дотримуватися необхідних умов зберігання, то воно швидко зіпсується. Продовжувати читання Як правильно зберігати м’ясо в домашніх умовах

Як солити м’ясо для копчення – сухий посол на зиму

З появою мініатюрних домашніх коптілок, у кожної господині з’явилася можливість коптити м’ясо на власній кухні, хоч кожен день. Але, щоб копчене м’ясо було смачним, його потрібно правильно приготувати. Можна для засолювання використовувати сухий посол або солити м’ясо у міцному сольовому розчині. Про те, як засолити м’ясо для копчення у сухий спосіб правильно та смачно ми зараз і поговоримо. Продовжувати читання Як солити м’ясо для копчення – сухий посол на зиму

Як солити качку на зиму для в’ялення

Напевно, кожен, хоча б раз в житті, пробував в’ялену птицю. Це незрівнянний делікатесний продукт і, здається, що готувати таку страву неймовірно складно. Поспішаю вас заспокоїти – це дуже просто. Щоб приготувати в’ялену качку, потрібно її просто правильно засолити. Продовжувати читання Як солити качку на зиму для в’ялення

Як засолити грудинку по-домашньому: два простих рецепта

Солона грудинка має прихильників по всьому світу, і рецептів, як приготувати цей казковий делікатес – безліч. Магазинна солона грудинка може розчарувати своїм смаком. Нерідко це пересолений і пересушений шматочок сала з м’ясом, який коштує шалених грошей, але прожувати його дуже складно. Не витрачайте даремно гроші на готовий продукт, а прочитайте рецепт, як засолити грудинку в домашніх умовах. Продовжувати читання Як засолити грудинку по-домашньому: два простих рецепта