У другій половині літа та аж до осені на грядках достигають пружні капустяні качани. І якого тільки сорту капусти ми не бачимо цієї пори у магазинах та на базарі – традиційна біла, пекінська та синя, цвітна та броколі. З усіх цих видів найчастіше використовується для заготовок, консервованих страв та для свіжих чи маринованих салатів білокачанна капуста. До самої весни страви із капусти майже щодня будуть подаватися до гарніру, готуватися в рагу та в борщеві. Корисна та хрумка капустка до смаку усім членам родини.
Тож, якщо капустяний врожай порадував вас на славу, діставайте обробні дошки, гострі кухонні ножі, пристрої для шинкування і, давайте хутчій готувати по смачним рецептам, що ми пропонуємо у цій статті!
Продовжувати читання Як швидко і легко заготовити капусту на зиму