Цей простий рецепт варення з кавунових кірок, «родом» з мого дитинства. Мама часто його готувала. Навіщо викидати шкірки, якщо з них можна запросто приготувати таке смачне варення без особливих додаткових витрат. Продовжувати читання Кавунове варення – рецепт як варити варення з кавунових кірок на зиму.
Тег для заготовки на зиму: Кавунове варення
Кавуновий мед – ароматне смачне варення з кавунового соку на зиму. Як приготувати кавуновий мед нардек.
Що таке кавуновий мед? Все просто – це згущений і упарений сік кавуна. На півдні, де завжди хороший урожай цих солодких і ароматних ягід, щоб заготовити смачне варення з кавунового соку на зиму, господині використовують цей простий домашній спосіб заготівлі. Такий “мед” має спеціальну коротку назву – нардек. Продовжувати читання Кавуновий мед – ароматне смачне варення з кавунового соку на зиму. Як приготувати кавуновий мед нардек.
Найпростіший рецепт як варити варення з кавунових кірок на зиму – по болгарськи.
Варити варення з кавунових кірок – це зробити поїдання кавуна безвідходним. Червону м’якоть з’їдаємо, насіння навесні садимо, а з кірок варимо варення. Це я пожартувала;), але якщо серйозно, то варення виходить оригінальне і смачне. Хто ще не пробував – рекомендую зварити і спробувати. Але не всі господині знають як приготувати варення з кавунової шкірки, що залишається після їх вживання. Продовжувати читання Найпростіший рецепт як варити варення з кавунових кірок на зиму – по болгарськи.
Варення з кавунових кірок з імбиром – оригінальний старовинний рецепт як приготувати кавунове варення на зиму.
Смачне варення з кавунових кірок з імбиром можна віднести до серії “У економної господині піде про запас все”. Але, якщо відставити жарти в сторону, то з цих двох продуктів, слідуючи оригінальному старовинному (але не застарілому) рецепту, можна зварити дуже апетитне і пікантне домашнє варення на зиму. Продовжувати читання Варення з кавунових кірок з імбиром – оригінальний старовинний рецепт як приготувати кавунове варення на зиму.
Кавунове варення з м’якоті кавуна
Найбільш поширеною для покупки ягодою в кінці літа і початку осені є кавун. У кавуні містяться всі корисні речовини, такі як: вітаміни групи В, калій, залізо, магній, вітамін С і добова норма фолієвої кислоти. Продовжувати читання Кавунове варення з м’якоті кавуна