Як зберігати олію різних видів і масло в домашніх умовах

Всі види олії та вершкове масло мають одних і тих же ворогів – це вплив світла, тепле приміщення, кисень і різкі коливання температурних показників. Ці фактори згубно впливають на смак й корисні властивості продукту. Продовжувати читання Як зберігати олію різних видів і масло в домашніх умовах

Пюре з цвітної капусти: основні способи приготування і заготовки на зиму

Цвітна капуста – це неймовірно корисний овоч. У ньому міститься багато вітамінних речовин і мікроелементів, які необхідні для здорового розвитку дитячого та дорослого організму. Крім того, у ньому немає клітковини, що важко перетравлюється. Тому пюре з цвітної капусти – найпоширеніша страва для першого прикорму малюків.  У цій статті зібрані матеріали про всі тонкощі його приготування та способи заготівлі на зимний період.

Продовжувати читання Пюре з цвітної капусти: основні способи приготування і заготовки на зиму

Полунична пастила: 5 рецептів приготування в домашніх умовах – як зробити домашню пастилу з полуниці

Полунична пастила – це дуже солодко і смачно. Пропонуємо вам прості рецепти приготування цієї страви. Продовжувати читання Полунична пастила: 5 рецептів приготування в домашніх умовах – як зробити домашню пастилу з полуниці

Фарширований перець на зиму – покроковий рецепт як приготувати перець фарширований м’ясом і рисом про запас.

Консервований фарширований перець – смачна і корисна заготовка. Адже коли вам захочеться такого перчику, не доведеться щось готувати. Достатньо буде лишень розігріти консервацію. Продовжувати читання Фарширований перець на зиму – покроковий рецепт як приготувати перець фарширований м’ясом і рисом про запас.

Домашній паштет з печінки в банках – простий рецепт як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах.

Печінковий паштет можна готувати не тільки, щоб зразу ж подавати на стіл. Також його можна закочувати в банках. Є простий рецепт приготування такої заготовки, яким ми з вами зараз поділимося. Продовжувати читання Домашній паштет з печінки в банках – простий рецепт як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах.

Кабачки смажені з часником і зеленню – смачний і простий рецепт: кабачки по українськи на зиму.

Кабачки по українськи, взимку урізноманітнюють Ваше меню. Ці консервовані кабачки будуть прекрасною холодною закускою і доповненням до м’яса, каш або картоплі. Це дієтичний овоч, має в складі багато корисних компонентів і дуже корисний для здоров’я. Їх рекомендують їсти якомога більше людям з хворими суглобами. Тому, смачна і проста консервація кабачків на зиму повинна бути в арсеналі кожної господині. Продовжувати читання Кабачки смажені з часником і зеленню – смачний і простий рецепт: кабачки по українськи на зиму.

Плодово овочевий сир або незвичайна заготовка з гарбуза і айви японської на зиму.

Ця оригінальна заготівля з гарбуза на зиму навіть називається незвично, плодово-овочевий “сир”. Такий гарбузовий “сир” з японською айвою дуже смачний домашній, багатий вітамінами продукт. “А чому сир?” – запитаєте Ви. Думаю, що таку назву ця домашня заготовка отримала через схожість в приготуванні. Продовжувати читання Плодово овочевий сир або незвичайна заготовка з гарбуза і айви японської на зиму.

Простий рецепт домашнього паштету з печінки або смачне закусочне масло.

Заготовити такий паштет з маслом можна з будь-якої (яловичої, курячої, свинячої) печінки. Однак, для закусочного масла, а саме так у нас вдома називають цю заготовку, я люблю брати печінку яловичу і масло несолоне. Приготування не являє собою нічого складного, тому, зробити все досить просто. Приступаємо. Продовжувати читання Простий рецепт домашнього паштету з печінки або смачне закусочне масло.

Як заморозити щавель на зиму в морозилці в домашніх умовах: рецепти

Щавель – це дуже корисна та смачна зелень, яка додає в страви свою особливу родзинку. Тому його варто обов’язково заморозити на зиму. Продовжувати читання Як заморозити щавель на зиму в морозилці в домашніх умовах: рецепти

Як заморозити бісквітний торт

Бісквітний торт – це справжня смакота, але його доводиться досить довго готувати. Тому щоб не витрачати час на приготування перед святом – просто заморозьте корж, приготований тоді, коли вам зручно. А потім зможете перемазати його сиропом та кремом за пару хвилин.  Продовжувати читання Як заморозити бісквітний торт