Кабачки по українськи, взимку урізноманітнюють Ваше меню. Ці консервовані кабачки будуть прекрасною холодною закускою і доповненням до м’яса, каш або картоплі. Це дієтичний овоч, має в складі багато корисних компонентів і дуже корисний для здоров’я. Їх рекомендують їсти якомога більше людям з хворими суглобами. Тому, смачна і проста консервація кабачків на зиму повинна бути в арсеналі кожної господині. Продовжувати читання Кабачки смажені з часником і зеленню – смачний і простий рецепт: кабачки по українськи на зиму.
Тег для заготовки на зиму: Смажені кабачки
Смажені кабачки з часником в пряному маринаді – смачна заготовка на зиму
Разом з червнем настає не тільки літо, але й пора кабачків. У всіх на городах дозрівають ці чудові овочі. На ринках та у магазинах вони з’являються масово. А покажіть мені таку людину, яка не любить смажені кабачки!? Так давайте закриємо на зиму пару баночок смажених кабачків в пряному маринаді, поки на прилавках ще багато молоденьких овочів. Пропоную свій рецепт смажених кабачків, а покроково зроблені фото проілюструють приготування. Продовжувати читання Смажені кабачки з часником в пряному маринаді – смачна заготовка на зиму