Бісквітний торт – це справжня смакота, але його доводиться досить довго готувати. Тому щоб не витрачати час на приготування перед святом – просто заморозьте корж, приготований тоді, коли вам зручно. А потім зможете перемазати його сиропом та кремом за пару хвилин.
Інгредієнти: Ванілін, Масло, Мука, Сода, Цукор, Яйця
Зміст
Як підготувати бісквіт до заморожування
Якщо торт тільки спікся, його треба дістати з форми та зачекати, доки він повністю вистигне.
Після цього добре загорніть його харчовою плівкою. Можна зробити кілька шарів, щоб вони точно не пропустили запахи, які можуть бути в морозильній камері. Якщо цього не зробити – бісквіт може їх ввібрати, через що стане несмачним.
Після цього покладіть корж в холодильну камеру.
Скільки можна зберігати заморожений бісквіт
Бісквіт можна зберігати місяць при стабільній температурі -18 градусів за Цельсієм. Коли цей термін закінчиться, коржі почнуть ставати надто жорсткими.
Як правильно розморозити бісквіт
Розморозити корж можна двома способами: помісти в загальне відділення холодильника на добу або покласти на стіл на 4-5 годин. Попередньо з нього обов’язково треба зняти плівку. Коли торт розморозиться, можна змащувати його сиропом та кремом. Гарантуємо, що він вийде так само смачним як і той, який тільки дістали з печі.
Тому якщо хочете скоротити час, який витрачаєте на приготування десерту – заморозьте бісквітний корж заздалегідь.