Фруктовий пудинг з білків: рецепт і як приготувати

Англійська пудинг з фруктового соку готують на парі. Рецепт гарний тим, що сік з м’якоттю можна робити з будь-яких сезонних фруктів. А значить, смак у десерту буде весь час різним і не набридне.

pyding-iz-belkov

Приготування пудингу з фруктів та білків на пару

Білки збиваємо до загустіння.

Поступово додаємо цукрову пудру, потім ще і сік з м’якоттю.

Отриману масу поміщаємо в пудингову форму і варимо близько 45 хв. на водяній бані .

Смачний десерт виймаємо з форми для пудингу після того як охолоне.

Приготування винного соусу

Жовтки з цукром розтираємо, додаємо крохмаль, розведений в холодній воді. Додаємо біле тепле вино і доводимо до закипання на повільному вогні, помішуючи.

Фруктовий пудинг з білків з винним соусом можна подавати на стіл.

Рецепт приготування десерту розрахований на 4 порції:

  • 8 шт. білків,
  • 80 г цукрової пудри,
  • 60 г фруктового соку з м’якоттю;

для приготування соусу:

  • 4 шт. жовтоків,
  • 100 г цукору,
  • 10 г крохмалю,
  • 500 г білого вина.