Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Кростата – це італійський пиріг з розсипчастого тіста. Пропонуємо вам рецепт оригінальної випічки з яблуками, кабачками та мигдалевими горішками. Продовжувати читання Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Круасани з дріжджового листкового тіста з заварним ванільним кремом Патісєр

Круасани з дріжджового листкового тіста – це неймовірно смачна, ароматна, хрустка випічка. Пропонуємо вам елементарний рецепт її приготування. Продовжувати читання Круасани з дріжджового листкового тіста з заварним ванільним кремом Патісєр

Смачна домашня сирна заварна паска з цукатами

З давніх-давен до Великодня існує традиція випікати святкові паски. На святковому столі також обов’язково має бути сирна паска. Сьогодні у кожному магазині можна купити солодку паску на свято Світлого Христового Воскресіння, але я ще ні разу не бачила у продажу сирних пасок. Продовжувати читання Смачна домашня сирна заварна паска з цукатами

Курник з куркою – класичний покроковий рецепт з листкового та млинцевого тіста

Традиційний курник із листкового тіста з трьома начинками переважно готують для святкового застілля. Хоча, якщо в господині є вдосталь вільного часу, то вона може балувати ним своїх рідних значно частіше. Продовжувати читання Курник з куркою – класичний покроковий рецепт з листкового та млинцевого тіста

Рецепт сирної паски в духовці або як готується паска сирна запечена

Сирна паска, запечена в духовці, виходить ніжною, смачною та довго залишається свіжою. По суті, це один з варіантів запіканки з сиру, що можна приготувати на Великдень. Продовжувати читання Рецепт сирної паски в духовці або як готується паска сирна запечена

Заварна сирна паска – приготування заварної паски в домашніх умовах, простий рецепт

Якщо Ви вже не хочете на Великдень випікати паски за традиційними рецептами, і шукаєте щось смачне, незвичайне та щоб приготування зайняло мінімум часу, то цей простий спосіб приготування заварної паски з сиру, сметани та вершків саме для Вас. Ця великодня страва готується дуже просто. Продовжувати читання Заварна сирна паска – приготування заварної паски в домашніх умовах, простий рецепт

Здобна паска на вершках і жовтках – смачна Царська паска на опарі

Солодка та багата Царська паска на великодньому столі вразить усіх: Ваших домашніх та запрошених гостей. І не потрібно боятися, що у Вас не вистачить кулінарного хисту. Продовжувати читання Здобна паска на вершках і жовтках – смачна Царська паска на опарі

Домашнє морозиво – пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Можливо, Ви пам’ятаєте неповторний смак ванільного морозива пломбіру, яке давно-давно, в радянські часи, продавалося в паперових стаканчиках? Виготовлене в домашніх умовах за пропонованим рецептом морозиво пломбір буде таким же смачним.

Продовжувати читання Домашнє морозиво – пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Домашній соус для салату – три кращих рецепта

До будь-якого салату: просто з овочів чи з найскладніших компонентів, потрібна заправка. Якщо Ви постійно заправляєте салати сметаною, майонезом чи рослинною олією, то, спробувавши три мої нові рецепти, Ви приготуєте звичайні салати з оригінальними та пікантними смаками. Продовжувати читання Домашній соус для салату – три кращих рецепта

Смачні медові пряники на 8 березня – набір пряників у подарунок

Власноруч зроблені солодощі – непоганий вибір для подарунку до 8 березня! Знака уваги в цей день заслуговують багато жінок – матері, бабусі, тітки і племінниці, колеги по роботі і, звичайно ж, вчителі. Хочу запропонувати вам цікаву ідею смачного та оригінального подарунку до цього весняного жіночого свята. Зроблені власними руками смачні фігурні медові пряники на 8 березня сподобаються усім. Продовжувати читання Смачні медові пряники на 8 березня – набір пряників у подарунок