Зимовий салат: яблука, хрін та морква – дуже смачна заготовка з хрону на зиму

Мені дуже подобається цей домашній рецепт салату з яблук, моркви та хрону за легкість приготування. Виходить смачне та привабливе асорті. Не пошкодуйте трохи свого вільного часу на приготування цієї заготовки з хрону, скористайтеся рецептом — і ви отримаєте смачне та корисне овочево-фруктове асорті із неповторним смаком літа. Продовжувати читання Зимовий салат: яблука, хрін та морква – дуже смачна заготовка з хрону на зиму

Джем з кабачків: проста і смачна заготовка на зиму – чотири кращих способи приготування кабачкового джему

Зазвичай, кабачки радують багатим урожаєм. Тому господині стараються запастися овочами у різному вигляді на зиму. Одним із таких ідеальних варіантів є джем. До того ж існує безліч способів його приготування. Ця стаття вміщує кращу добірку смачних рецептів кабачкового джему.

Продовжувати читання Джем з кабачків: проста і смачна заготовка на зиму – чотири кращих способи приготування кабачкового джему

Пюре з антонівки: кращі рецепти приготування домашнього яблучного пюре

Сорт яблук «Антонівка» є найкориснішим. Це досить вагомий аргумент для тих, хто вважає їх не дуже привабливими. З них можна зварити смачні компоти, повидло, мармелад, джем і, звичайно ж, пюре. Про ці ніжні ласощі далі йтиметься дещо детальніше.

Продовжувати читання Пюре з антонівки: кращі рецепти приготування домашнього яблучного пюре

Кращі рецепти приготування малинового мармеладу – як зробити мармелад з ягід малини в домашніх умовах

Солодка та ароматна малина є улюбленою ягодою домогосподарок під час сезону приготування смачних заготівель на зимний період. Проте, мало хто наважується здивувати своїх рідних малиновим мармеладом. Тому не варто зволікати. Мармелад із малини в банці, так само як варення чи джем, дуже добре зберігається в прохолодному приміщенні. Мармелад у вигляді різних форм, поміщений в скляну тару та в холодильник, придатний до вжитку до 3 місяців. Спробувавши приготувати цей десерт за одним із запропонованих рецептів у статті, ви отримаєте улюблену смакотою до чаю для всієї родини під час холодної пори.

Продовжувати читання Кращі рецепти приготування малинового мармеладу – як зробити мармелад з ягід малини в домашніх умовах

Пюре з чорносливу: рецепти приготування пюре для прикорму малюка і заготівля на зиму

Чорнослив відомий більшості, як натуральний засіб з проносним ефектом. Саме через цю властивість сухофрукту його так полюбляють батьки, у котрих є малюки до року. Пюре з чорносливу, звичайно ж, продається в магазині, але приготований власноручно продукт вийде набагато дешевшим. А якщо його заготовити, помістити в стерилізовані банки та закупорити стерильними кришками, то насолоджуватися смачним десертом, можна буде в будь-який час.

Продовжувати читання Пюре з чорносливу: рецепти приготування пюре для прикорму малюка і заготівля на зиму

Повидло з терену: три рецепти заготовки – як приготувати тернове повидло в домашніх умовах

Терен – це колючий високий (до 2 м) кущ, що плодоносить (плоди розміром від 2 до 2,5 см, з великою кісткою всередині). Терен має велику схожість зі сливою. Його ягоди кислуваті та трохи терпкі на смак, але коли повністю дозрілі, ці “недоліки” майже не відчутні. З терну можна приготувати компоти та варення, але найчастіше з нього варять повидло. Про нього йтиметься далі.

Продовжувати читання Повидло з терену: три рецепти заготовки – як приготувати тернове повидло в домашніх умовах

Як правильно заморозити хрін на зиму в морозилці: способи заморозки кореневого і листового хрону

Хрін – це особлива пікантна приправа, яка має багато корисних речовин, тому допомагає зміцнити імунітет та захистити організм від різноманітних вірусів. Тож хрін завжди має бути під рукою. І щоб вам не доводилося часто купляти хрін, можна просто купити його один раз та заморозити в потрібній кількості. Зараз ми розкажемо про всі способи заморозки кореневого та листового хрону. Продовжувати читання Як правильно заморозити хрін на зиму в морозилці: способи заморозки кореневого і листового хрону

Повидло з білого наливу – рецепт заготовки на зиму домашнього яблучного повидла

Домашнє яблучне повидло з білого наливу – це дуже смачна та солодка заготовка, яка буде доречна до зимового столу.  Тому пропонуємо вам простий рецепт приготування такої заготовки. Вам не доведеться витрачати багато часу, а страва вийде просто чудовою. Продовжувати читання Повидло з білого наливу – рецепт заготовки на зиму домашнього яблучного повидла

Компот з лимонів: способи приготування освіжаючого напою – як зварити лимонний компот в каструлі і заготовити його на зиму

Багатьом до вподоби напої з цитрусових фруктів. Лимон є одною з найоригінальніших основ для компоту. Він дуже корисний та має властивість заряджати організм людини енергією. Переглянувши запропоновані способи приготування смачного лимонного компоту в домашніх умовах, кожен зможе вибрати найприйнятніший для себе. Його можна варити в каструлі, а також закатати в банки, для того щоб насолодитися ним зимою.

Продовжувати читання Компот з лимонів: способи приготування освіжаючого напою – як зварити лимонний компот в каструлі і заготовити його на зиму

Компот з фейхоа: рецепти приготування напою з екзотичної ягоди

Зелена ягода фейхоа “народилася” в Південній Америці та вже активно завойовує серця й українських господинь. Якщо кому-небудь, хоча б один раз, доведеться спробувати компот, з плодів, що ростуть на вічнозеленому кущі, то це перетвориться у смачну звичку, яку захочеться повторювати знову й знову. У фейхоа неповторний смак. Він нагадує мікс з ананаса та полуниці з нотками кислинки ківі. Тому варто ознайомитись з тонкощами приготування чудового напою з екзотичних фруктів.

Продовжувати читання Компот з фейхоа: рецепти приготування напою з екзотичної ягоди