Простий рецепт сальтисону з крові – як приготувати оригінальний домашній свинячий сальтисон.

З свинячої або яловичої крові можна приготувати не тільки традиційну домашню кров’яну ковбасу. Спробуйте по моєму простому сімейному рецепту приготувати дуже смачний сальтисон з сирої свинячої або яловичої крові. Продовжувати читання Простий рецепт сальтисону з крові – як приготувати оригінальний домашній свинячий сальтисон.

Мариновані огірки з лимонною кислотою на зиму

Мариновані огірки з лимонною кислотою – це дуже цікава заготовка з м’яким смаком. Її легко приготувати, оскільки для рецепту не потрібні ніякі особливі інгредієнти. Продовжувати читання Мариновані огірки з лимонною кислотою на зиму

Смачний домашній томат на зиму швидко і просто

Томат – це чудова заготовка, яка ніколи не буде зайвою. Пропонуємо вам дуже простий і швидкий рецепт. Продовжувати читання Смачний домашній томат на зиму швидко і просто

Кабачкова ікра як в магазині: приготування ікри з борошном на зиму

Багато кому подобається заготовка кабачкової ікри, що по смаку, як в магазині. Тому пропонуємо рецепт такої страви. Продовжувати читання Кабачкова ікра як в магазині: приготування ікри з борошном на зиму

Гострий салат з огірків на зиму

Гострий салах огірків – це дуже смачна консервація, яка сподобається любителям пікантних закусок. Такий салат добре зберігається, але якщо бажаєте підстрахуватися – поставте його в холодильник. Пропонуємо вам дуже простий рецепт, який дозволяє зробити смачну закуску швидко і без зусиль. Продовжувати читання Гострий салат з огірків на зиму

Дуже смачна ікра з буряка і моркви на зиму

Ікра з буряків і моркви – це проста і смачна заготовка. Пропонуємо вам рецепт, який не потребує навіть варіння овочів та стерилізації під час приготування. Завдяки цьому ви витратите мінімум часу і отримаєте дуже смачну страву. Продовжувати читання Дуже смачна ікра з буряка і моркви на зиму

Смачний салат з перерослих огірків на зиму

Салат з перерослих огірків – це чудовий спосіб закрити на зиму огірочки, які не підходять для звичайного консервування. Плюс цього рецепту в тому, що окрім огірків, інші овочі можна заміняти. Тому ви завжди матимете можливість зробити такий салат з перерослих огірків, використовуючи те, що є під рукою.  Продовжувати читання Смачний салат з перерослих огірків на зиму

Фарширований перець на зиму – покроковий рецепт як приготувати перець фарширований м’ясом і рисом про запас.

Консервований фарширований перець – смачна і корисна заготовка. Адже коли вам захочеться такого перчику, не доведеться щось готувати. Достатньо буде лишень розігріти консервацію. Продовжувати читання Фарширований перець на зиму – покроковий рецепт як приготувати перець фарширований м’ясом і рисом про запас.

Домашня ковбаса сиров’ялена – приготування домашньої ковбаси без оболонки.

Сиров’ялена ковбаса – це дуже смачна страва. Особливо, якщо ви приготуєте її своїми руками. Так, це не дуже просто, але результат буде вартий ваших зусиль. Продовжувати читання Домашня ковбаса сиров’ялена – приготування домашньої ковбаси без оболонки.

Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо

В’ялене м’ясо – це дуже смачна закуска. Але якщо купляти його в магазині, є ризик, що в ньому будуть хімічні домішки. Тому варто приготувати його самостійно. М’ясо бажано в’ялити в холодну пору року, коли на вулиці і в приміщенні прохолодно. Воно готується просто, але процес приготування досить тривалий і вимагає витримки, щоб не спробувати його завчасно. Продовжувати читання Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо