Домашня ковбаса сиров’ялена – приготування домашньої ковбаси без оболонки.

Сиров’ялена ковбаса – це дуже смачна страва. Особливо, якщо ви приготуєте її своїми руками. Так, це не дуже просто, але результат буде вартий ваших зусиль. Продовжувати читання Домашня ковбаса сиров’ялена – приготування домашньої ковбаси без оболонки.

Домашня сиров’ялена ковбаса з яловичини – як зробити ковбасу, рецепт з салом.

Сиров’ялена ковбаса з яловичини – це смачно і натурально. Тому якщо ви любите саме такий вид ковбаси – обов’язково варто приготувати її самостійно. До того ж, насправді це зовсім не важко. Продовжувати читання Домашня сиров’ялена ковбаса з яловичини – як зробити ковбасу, рецепт з салом.

Домашня суха ковбаса “луканка болгарська” – простий рецепт як зробити суху ковбасу в домашніх умовах.

Домашня ковбаса – це смачно. До того ж, в ній точно нема ніяких хімічних з’єднань та речовин, які можуть нашкодити організму. Пропонуємо вам традиційний болгарський рецепт сухої ковбаси – луканки, яку можна приготувати вдома. Продовжувати читання Домашня суха ковбаса “луканка болгарська” – простий рецепт як зробити суху ковбасу в домашніх умовах.

Домашня бастурма зі свинини – приготування домашньої бастурми – незвичайний рецепт.

Мало хто знає, але бастурму можна робити і зі свинини. У вас вийде дуже ніжне та м’яке м’ясо. Готується воно протягом 2-х місяців, але результат вартий очікування. Продовжувати читання Домашня бастурма зі свинини – приготування домашньої бастурми – незвичайний рецепт.

Як приготувати суджук в домашніх умовах – хороший рецепт сиров’яленої ковбаси.

Суджук – це різновид сиров’яленої ковбаси, яка за своїм смаком не поступається знаменитому сушеному Хамону або луканці. У тюркських народів вважається, що для суждука підходить тільки конина, але сьогодні його вже роблять і з яловичого м’яса, і з м’яса буйвола. Головна умова – готувати суху ковбасу потрібно тільки з одного виду м’яса – змішувати не потрібно. Продовжувати читання Як приготувати суджук в домашніх умовах – хороший рецепт сиров’яленої ковбаси.

Білтонг – рецепт як приготувати в’ялене м’ясо в домашніх умовах.

Мабуть, білтонг одна з небагатьох страв, яку потрібно готувати на спеці і сонці. Ця страва родом з Африки. Придумали його жителі Намібії, ПАР та інших африканських країн з жарким кліматом, де в повітрі літає безліч комах, так і норовлять сісти на м’ясо. Рецепт білтонга був придуманий для того, щоб хоч якось зберегти м’ясо від псування.

Продовжувати читання Білтонг – рецепт як приготувати в’ялене м’ясо в домашніх умовах.

Бастурма з яловичини – як приготувати бастурму в домашніх умовах, швидкий рецепт.

Рецепт її приготування тривалий, але досить простий. Розповімо найшвидший спосіб як її зробити, максимально зберігши традиції приготування.

Продовжувати читання Бастурма з яловичини – як приготувати бастурму в домашніх умовах, швидкий рецепт.

Луканка свиняча – домашня суха ковбаса – приготування сухої ковбаси в домашніх умовах.

Рецепт луканки прийшов до нас з Болгарії. У цій країні така ковбаска досить популярна. Хочу поділитися з нашими господарочками домашнім рецептом як зробити луканку зі свинини. Процес приготування такої сухої ковбаски досить тривалий, але зате вона виходить набагато краще магазинної. Продовжувати читання Луканка свиняча – домашня суха ковбаса – приготування сухої ковбаси в домашніх умовах.

Білтонг в домашніх умовах по-південноафриканськи – рецепт з фото як приготувати смачне мариноване в’ялене м’ясо.

Кого може залишити байдужим смачне в’ялене м’ясо? Ось тільки коштує такий делікатес недешево. Пропоную приготувати за моїм доступним домашнім рецептом з покроковими фото, білтонг по-африканськи.

Продовжувати читання Білтонг в домашніх умовах по-південноафриканськи – рецепт з фото як приготувати смачне мариноване в’ялене м’ясо.