В’ялене м’ясо – це дуже смачна закуска. Але якщо купляти його в магазині, є ризик, що в ньому будуть хімічні домішки. Тому варто приготувати його самостійно. М’ясо бажано в’ялити в холодну пору року, коли на вулиці і в приміщенні прохолодно. Воно готується просто, але процес приготування досить тривалий і вимагає витримки, щоб не спробувати його завчасно. Продовжувати читання Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо
Тег для заготовки на зиму: В'ялене м'ясо
В’ялена куряча грудка – просте приготування в’яленої курки в домашніх умовах – рецепт з фото.
Існує дуже багато рецептів як зробити в’ялену курячу грудку в домашніх умовах. Взявши за основу один з них і проявивши трохи фантазії, я розробила власний оригінальний рецепт приготування в’яленої курки, вірніше, її філе.
Білтонг – рецепт як приготувати в’ялене м’ясо в домашніх умовах.
Мабуть, білтонг одна з небагатьох страв, яку потрібно готувати на спеці і сонці. Ця страва родом з Африки. Придумали його жителі Намібії, ПАР та інших африканських країн з жарким кліматом, де в повітрі літає безліч комах, так і норовлять сісти на м’ясо. Рецепт білтонга був придуманий для того, щоб хоч якось зберегти м’ясо від псування.
Продовжувати читання Білтонг – рецепт як приготувати в’ялене м’ясо в домашніх умовах.
Білтонг в домашніх умовах по-південноафриканськи – рецепт з фото як приготувати смачне мариноване в’ялене м’ясо.
Кого може залишити байдужим смачне в’ялене м’ясо? Ось тільки коштує такий делікатес недешево. Пропоную приготувати за моїм доступним домашнім рецептом з покроковими фото, білтонг по-африканськи.