Начинка гостра з сиру з тертим хріном або хріновина

Якщо Ви роздумуєте над тим, яку начинку зробити для млинців, то безсумнівно зверніть увагу на цей рецепт гострої начинки з сиру з тертим хріном. Ця несолодка начинка – відмінний закусочний варіант для будь-якого, навіть невеликого, свята, урочистості і для повсякденних «пивних» посиденьок. У будь-якому випадку, нескінченні захоплення їдців гарантовані. Тому, зараз розповім як зробити гостру сирну начинку для млинців з тертим хріном, яку у нас вдома називають просто – хріновина.

Отже, щоб зробити цю оригінальну начинку потрібно мати в наявності:

вершковий сир – 200 г;
хрін (тертий) – 1-3 ч. л .;
кріп (зелень) – 1 пучок.

Тепер, покроково розповім як приготувати цю начинку для млинців. Одна з головних її переваг в тому, що на її приготування піде не більше 5 хвилин.

Зелень кропу попередньо промити. Видалити жорсткі частини і нарізати. Якщо немає свіжої зелені, то використовую заморожену.

В міксер помістити сир, додати до нього хрін і м’які частини гілочок кропу. Якщо використовується блендер, то кріп перед перемішуванням подрібнювати не потрібно.

гостра начинка

Перемішувати, а точніше збивати, поки начинка не буде однорідною.

гостра начинка з сиром і хріном

Фарширувати млинці “хріновиною” – сформувавши трубочки, конвертики або трикутники. Який варіант оформлення вибрати – вирішувати Вам.

гостра несолодка начинка з сиру з хріном

Оригінальна сирна начинка з тертим хріном надає млинцям оригінальний смак, а подавати на стіл їх можна як холодними, так і гарячими. У другому випадку їх обсмажуємо на сковороді або розігріваємо в духовці або мікрохвильовій печі. Фаршировані сиром і хріном млинці, подаючи на стіл, можна розділити на шматочки довжиною 4-5 см, розрізавши по діагоналі. Виклавши на блюдо, не забудьте присипати свіжою зеленню. Смачного!