Домашня хріновуха на горілці – рецепт, як зробити хріновуху з медом і лимоном в домашніх умовах.

Гостра хріновуха здавна в пошані у багатьох народів. Невелика кількість цілющої настоянки збуджує апетит, дає силу, покращує травлення та пригнічує діяльність хвороботворних бактерій. Для профілактики вірусів – саме те! Та, ще й неабияке гастрономічне задоволення за столом в обідній час. Пропонуємо рецепт хріновухи, що досить простий у приготуванні. Знайте міру пиття та готуйте хріновуху з уважністю і, щоб вона була не занадто пекучою у роті, а лише злегенька – “для профілактики і настрою”.

Продовжувати читання Домашня хріновуха на горілці – рецепт, як зробити хріновуху з медом і лимоном в домашніх умовах.

Домашня тушонка з нутрії: як зробити тушонку на зиму смачно і просто – рецепт приготування

Чи знаєте ви, що м’ясо нутрії – відрізняється не лише поживністю, а й має дієтичні рекомендації від спеціалістів по харчуванню. Пропонуємо присвятити небагато часу для заготівлі  на зиму консерви із нутрії. Соковите тушковане м’ясо із додаванням свинячого шпику у рецепті “Тушонка з нутряного м’яса по-домашньому” вам стане в нагоді. Свіжина, заготовлена таким способом, вам точно сподобається – надзвичайно ніжна й смачна, тане у роті, як мед. Продовжувати читання Домашня тушонка з нутрії: як зробити тушонку на зиму смачно і просто – рецепт приготування

Домашні цукати з фізалісу овочевого – простий рецепт заготовки з фізалісу на зиму.

З фізалісу можна зробити різні страви, наприклад, приготувати цукати. Це дуже просто і зручно. Продовжувати читання Домашні цукати з фізалісу овочевого – простий рецепт заготовки з фізалісу на зиму.

Мандарин – корисні властивості і шкода для здоров’я. У чому користь, калорійність і які вітаміни в мандаринах.

Мандарини потрапили до Європи з Китаю та В’єтнаму на початку 19-го сторіччя і дуже швидко завоювали усю територію Середземномор’я. Наразі їх вирощують в Італії, Іспанії, на півдні Франції, у Японії, Китаї та інших країнах з достатньою кількістю тепла та вологи. Продовжувати читання Мандарин – корисні властивості і шкода для здоров’я. У чому користь, калорійність і які вітаміни в мандаринах.

Ягоди аґрусу: опис, корисні властивості і протипоказання для здоров’я.

Аґрус звичайний – рослина, висота якої становить приблизно 1 метр, стебла рослини протягом усього року вкриті гострими голчастими шипами. У літній період аґрус дає врожай кисло-солодких овальних ягід зеленого, жовтого або пурпурного кольору. Продовжувати читання Ягоди аґрусу: опис, корисні властивості і протипоказання для здоров’я.

Цибуля ріпчаста: користь і шкода для людини, калорійність, які вітаміни в цибулі.

Цибуля – дворічна або багаторічна рослина, що є складовою частиною підродини цибулевих. Перші згадки про цибулю датуються близько 20 століттям до н.е. Вже тоді люди розглядали цю рослину як універсальний засіб для лікування багатьох захворювань. Трохи згодом вчені підтвердили корисні властивості цибулі за допомогою цілком наукового пояснення: таким позитивним ефектом цибуля зобов’язана біологічно активним речовинам фітонцидам, що містяться у її складі у величезній кількості і нейтралізують більшість шкідливих бактерій. Продовжувати читання Цибуля ріпчаста: користь і шкода для людини, калорійність, які вітаміни в цибулі.

Користь абрикосів і можлива шкода. Які вітаміни в абрикосі. Історія, опис та характеристика.

Абрикос – це плодове дерево роду слива та родини розових. Плодом дерева є однойменний фрукт – яскравий, помаранчевий фрукт, що складається з жорсткої кісточки, солодкої та соковитої м’якоті. Продовжувати читання Користь абрикосів і можлива шкода. Які вітаміни в абрикосі. Історія, опис та характеристика.

Цвітна капуста – корисні властивості, користь і шкода для організму. Чому капуста цвітна, як вона виглядає і чим корисна.

Цвітна капуста – це овоч, що належить до сімейства капустяних. На думку істориків, цвітна капуста почала свою історію у країнах Середземномор’я. Перша історична згадка про цей овоч пов’язує її із Сирією, звідки вона потрапила до Європи, а згодом розповсюдилася по всьому світові. Продовжувати читання Цвітна капуста – корисні властивості, користь і шкода для організму. Чому капуста цвітна, як вона виглядає і чим корисна.

Пекінська капуста – користь і шкода для організму. Властивості, калорійність і які вітаміни в пекінській капусті.

Пекінська капуста (її також називають салатною капустою) відноситься до сімейства капустяних. Батьківщиною цієї рослини вчені вважають Китай. Завдяки своїм властивостям, які поєднують користь зелених листкових салатів і смак білокачанної капусти, вона стала популярною по всьому світу. Продовжувати читання Пекінська капуста – користь і шкода для організму. Властивості, калорійність і які вітаміни в пекінській капусті.

Сушка яблук в домашніх умовах – як сушити яблука в духовці або на сонці

Сушені яблучка – це смачно та корисно. З них можна приготувати компот, їсти як солодощі та додавати в різні страви. Продовжувати читання Сушка яблук в домашніх умовах – як сушити яблука в духовці або на сонці