Закусочні мариновані сливи на зиму без стерилізації

Мариновані сливи – смачний та цікавий додаток до м’яса. Якщо хочете спробувати – пропонуємо простий рецепт без стерилізації. Продовжувати читання Закусочні мариновані сливи на зиму без стерилізації

Слива маринована з часником на зиму без стерилізації

Мариновані сливи з часником – це прекрасний додаток до багатьох м’ясних страв. Тому пропонуємо вам простий рецепт приготування такої заготовки. Продовжувати читання Слива маринована з часником на зиму без стерилізації

Маринований буряк зі сливою на зиму – рецепт смачної маринованої заготовки з буряка.

Маринований буряк зі сливою – цікавий та легкий рецепт. Він готується з інгредієнтів, які є в кожному домі і чудово смакує з різними стравами. Продовжувати читання Маринований буряк зі сливою на зиму – рецепт смачної маринованої заготовки з буряка.

Маринована слива – рецепт домашній. Швидко і просто маринуємо сливу на зиму.

Приготувавши таку сливу – ви здивуєте всіх гостей і рідних різноманітністю Ваших зимових заготовок. Слива маринована виходить смачна, має приємний аромат пряних трав і трохи кислуватий післясмак. Продовжувати читання Маринована слива – рецепт домашній. Швидко і просто маринуємо сливу на зиму.

Незвичайний рецепт маринаду для сливи Мірабель – як маринувати сливи просто.

Мірабель – маленькі, круглі або трохи овальні, солодкі, нерідко з кислуватим присмаком, сливи. Ці жовті сливи, у яких, звернена до сонця сторона, часто буває насиченого червоного кольору – джерело вітамінів. Ягоди Мірабель виведуть з організму токсини і зміцнять нервову систему. Смак у них дуже приємний. Сорт сливи Мірабель для домашніх заготовок вважають одним з кращих. Продовжувати читання Незвичайний рецепт маринаду для сливи Мірабель – як маринувати сливи просто.

Секрети домашніх заготовок з сливи на зиму

Сливи містять багато вітамінів і мінеральних речовин, нормалізують травлення і виводять з організму шлаки. Вони дуже смачні і корисні. Шкода тільки, урожай сливи довгим не буває. Сливовий сезон триває всього один місяць – з кінця серпня по кінець вересня. У свіжому вигляді сливи зберігаються мало. Тому варто навчитися заготовляти цю корисну і смачну ягоду на зиму. І робити це можна по-різному. Продовжувати читання Секрети домашніх заготовок з сливи на зиму