Домашній сливовий мармелад – як приготувати мармелад зі слив на зиму – рецепт простий і корисний.

Серед різноманіття солодощів, смачний і натуральний мармелад зі слив славиться своєю користю не тільки через низьку калорійність. Домашній сливовий мармелад, приготований за цим рецептом, завдяки використанню технології запікання, а не варіння, не втрачає в процесі перетворення зі свіжих плодів в десерт такі компоненти як рутин – зміцнює судини, вітамін Р, калій – виводить з організму зайві солі, фосфор – зміцнює кістки, залізо і магній – важливі для зміцнення нервової системи і серця. Продовжувати читання Домашній сливовий мармелад – як приготувати мармелад зі слив на зиму – рецепт простий і корисний.

Секрети домашніх заготовок з сливи на зиму

Сливи містять багато вітамінів і мінеральних речовин, нормалізують травлення і виводять з організму шлаки. Вони дуже смачні і корисні. Шкода тільки, урожай сливи довгим не буває. Сливовий сезон триває всього один місяць – з кінця серпня по кінець вересня. У свіжому вигляді сливи зберігаються мало. Тому варто навчитися заготовляти цю корисну і смачну ягоду на зиму. І робити це можна по-різному. Продовжувати читання Секрети домашніх заготовок з сливи на зиму

Мармелад з аличі

Алича у всьому добра, крім того, що зберігати довго її не можна. Стиглі плоди потрібно тут же обробляти, щоб вони остаточно не зіпсувалися. Один із способів зберегти аличу на зиму – це приготувати з неї мармелад. Продовжувати читання Мармелад з аличі