Кров’яна ковбаса – це цікава домашня м’ясна заготовка, яку можна зробити самостійно. Головне – мати потрібні інгредієнти. Зазвичай кров’яна ковбаса готується з додаванням в неї м’яса і гречаної або рисової каші, але для цього рецепту нам знадобиться тільки сало і спеції. Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.
Тег для заготовки на зиму: Кров'янка
Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – рецепт як зробити кров’янку.
До нинішнього часу ми не знаємо автора першої кров’яної ковбаси. Може це трапилося випадково – на цю тему цілі народи ведуть гарячі суперечки. Та, будемо щирі, що ці диспути нас не займають і просто визнаємо, що кров’янка – це смачно і корисно. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – рецепт як зробити кров’янку.
Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.
Кров’яна ковбаса “особлива” за домашнім рецептом готується неодмінно зі свіжої крові, яка ще не встигла загуснути. Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.
Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – як приготувати кров’яну ковбасу з кашею в домашніх умовах.
Кров’яна ковбаса – це популярна українська страва. Тому ділимося її рецептом. Можливо, він стане вам в нагоді. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – як приготувати кров’яну ковбасу з кашею в домашніх умовах.
Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.
Кров’яна ковбаса для справжніх гурманів вже сама по собі делікатес. Але якщо в фарш додати печінку і м’ясо, то тут вже і найвибагливіші гурмани не зможуть відійти від столу не спробувавши хоч шматочок. Продовжувати читання Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.
Кров’яний хліб – приготування смачного кров’яного хліба в духовці.
Смачний домашній кров’яний хліб запікають у духовці в підходящому глибокому посуді. Форма для запікання може бути будь-якою. Смак готового виробу дуже сильно нагадує кров’яну ковбасу, але приготувати його легше хоча б з тієї причини, що не потрібно наповнювати кишки. А саме ця процедура для багатьох стає дуже важкою і стомлюючою задачею. Продовжувати читання Кров’яний хліб – приготування смачного кров’яного хліба в духовці.
Домашня кров’янка консервована в банках – незвичайний рецепт кров’яної ковбаси без кишок.
Кров’яна ковбаса зазвичай не піддається консервації – заготівля призначена для вживання її в свіжому вигляді. Консервація ж призводить до швидкого псування ковбаси, так як разом з фаршем доводиться закочувати і кишкову оболонку, яка не витримує тривалого зберігання. Продовжувати читання Домашня кров’янка консервована в банках – незвичайний рецепт кров’яної ковбаси без кишок.
Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.
Свій рецепт приготування кров’яної ковбаси має кожна господиня. Я пропоную приготувати ніжну і соковиту домашню кров’янку з додаванням вершків. Наскільки смачно це вийде – перевірте самі і напишіть під рецептом відгуки. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.