Якщо на вашій ділянці росте і малина і ожина, то ви зможете заготовити на зиму цей чудовий малиновий джем з ожиною. Ви, напевно, вже знаєте наскільки гарні всі заготовки з цими ягодами. Продовжувати читання Смачний малиновий джем з ожиною на зиму
Інгредієнт для заготовки на зиму: Малина
Домашнє малинове варення п’ятихвилинка
Малина має неповторний смак і чарівним ароматом, про її корисні властивості відомо з давніх-давен. Варення – один із способів заготовки цієї корисної та ароматної ягоди. Продовжувати читання Домашнє малинове варення п’ятихвилинка
Пюре з малини: як приготувати і зберегти на зиму в домашніх умовах
Пюре з малини є дуже цінним продуктом. Для першого прикорму, звичайно, не варто використовувати пюре з малини, але діти більш старшого віку, та й дорослі, із задоволенням з’їдять пару ложок такого смачного і корисного продукту. Наше завдання – правильно зробити пюре з малини і зберегти його на зиму. Продовжувати читання Пюре з малини: як приготувати і зберегти на зиму в домашніх умовах
Сік з малини на зиму – рецепти як приготувати і зберегти малиновий сік
Малиновий сік – один з найулюбленіших напоїв у дітей. Особливо вабить аромат соку взимку, коли відкриєш банку, то і кликати нікого не потрібно, всі самі збігаються на кухню. На основі соку з малини можна приготувати масу коктейлів та інших смачних напоїв. Тому, якщо у вас досить ягід, але мало цукру, обов’язково приготуйте кілька пляшечок малинового соку на зиму. Продовжувати читання Сік з малини на зиму – рецепти як приготувати і зберегти малиновий сік
Як зварити компот ожини на зиму – прості і корисні рецепти
Ожина, крім того, що здатна виводити канцерогени з організму, має неймовірний смак і лісовий аромат. Корисні елементи, що містяться в ожині, не бояться термічної обробки, тому, варити з ожини компот, в тому числі і з додаванням інших ягід і фруктів, не тільки можна, але навіть необхідно. Продовжувати читання Як зварити компот ожини на зиму – прості і корисні рецепти
Як приготувати смачне повидло з малини: три способи
Малина … Малина … Малина … Кисло-солодка, неймовірно ароматна і дуже корисна ягода! Малинові заготовки рятують від сезонної хвороби, відновлюють імунітет і є просто чудовим самостійним десертним блюдом. Сьогодні поговоримо про те, як готувати з неї повидло. Продовжувати читання Як приготувати смачне повидло з малини: три способи
Варення з лісової суниці – секрети приготування в домашніх умовах
Фраза «лісова суниця» змушує нас малювати образи маленької червоної ягідки з приголомшливим смаком і ароматом. Лісова красуня не йде ні в яке порівняння з окультуреною садовою суницею. Вона містить набагато більше вітамінів і має більш яскравий насичений смак і аромат. До мінусів можна віднести лише розміри плодів. Лісова суниця трохи дрібніша. Продовжувати читання Варення з лісової суниці – секрети приготування в домашніх умовах
Желе з білої смородини на зиму – 7 кращі прості рецепти
Біла смородина незаслужено відсунута за спини своїх більш поширених побратимів – чорної і червоної смородини. Якщо у вас є своя присадибна ділянка, то обов’язково виправте цю помилку, і посадіть невеликий кущик білої смородини. Заготовки з цієї ягоди будуть радувати вас всю зиму! Сьогодні ми поговоримо про приготування желе з білих порічок та продемонструємо 7 простих рецептів його приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Желе з білої смородини на зиму – 7 кращі прості рецепти
Малина в соці червоної смородини на зиму – швидке варення 5 хвилинка
Пропонуємо спробувати приготувати простий і корисний рецепт – смачне домашнє варення-п’ятихвилинка – ягоди малини з цукром в соці червоної смородини. Два надзвичайно цікаві, смачні та корисні інгредієнта в одному варенні: малина і смородина. Продовжувати читання Малина в соці червоної смородини на зиму – швидке варення 5 хвилинка