Масляний медовий крем для торта – один з найніжніших, самий смачний та унікальний на смак і колір. Це дуже поживний продукт. Масляно-медовий крем має відмінні пластичні якості, а отже, добре тримає форму. Це, безсумнівно, робить його незамінним, при вирівнюванні покриття і бічних поверхонь чи коли потрібно робити різні солодкі кремові прикраси для тортів та різноманітних десертів.
Але крім всіх наведених плюсів, у домашнього медового крему є і один великий мінус – він не може довго зберігатися. Його максимальний час зберігання – 36 годин. Тримати його потрібно в прохолодно місці. Бажано, щоб температура не перевищувала +5°C.
Як зробити масляний медовий крем
Якихось особливо великих кулінарних секретів, в принципі, і не є. Приготування полягає в тому, що потрібно додати до основного масляного крему 4 чайні ложки натурального меду і акуратно вимішати до однорідності суміші.
Готовий масляний медовий крем має ніжний жовтенький відтінок і неповторний медовий аромат.
Його сміло можемо використовувати для промазки спечених раніше коржів для торта, прикрашати кремовими квітами чи іншим декором з крему торт, а можемо наповнити будь-яку ємність, будь то формочка або інша посудина, і залишити охолоджуватися. Такий кремовий десерт чудово доповнить, до прикладу, штрудель, кекси, капкейки, еклери чи іншу подібну домашню випічку. Смачних всім тортів та тістечок!