З появою мініатюрних домашніх коптілок, у кожної господині з’явилася можливість коптити м’ясо на власній кухні, хоч кожен день. Але, щоб копчене м’ясо було смачним, його потрібно правильно приготувати. Можна для засолювання використовувати сухий посол або солити м’ясо у міцному сольовому розчині. Про те, як засолити м’ясо для копчення у сухий спосіб правильно та смачно ми зараз і поговоримо. Продовжувати читання Як солити м’ясо для копчення – сухий посол на зиму
Тег для заготовки на зиму: Засолка м'яса
Як солити качку на зиму для в’ялення
Напевно, кожен, хоча б раз в житті, пробував в’ялену птицю. Це незрівнянний делікатесний продукт і, здається, що готувати таку страву неймовірно складно. Поспішаю вас заспокоїти – це дуже просто. Щоб приготувати в’ялену качку, потрібно її просто правильно засолити. Продовжувати читання Як солити качку на зиму для в’ялення
Як засолити грудинку по-домашньому: два простих рецепта
Солона грудинка має прихильників по всьому світу, і рецептів, як приготувати цей казковий делікатес – безліч. Магазинна солона грудинка може розчарувати своїм смаком. Нерідко це пересолений і пересушений шматочок сала з м’ясом, який коштує шалених грошей, але прожувати його дуже складно. Не витрачайте даремно гроші на готовий продукт, а прочитайте рецепт, як засолити грудинку в домашніх умовах. Продовжувати читання Як засолити грудинку по-домашньому: два простих рецепта
Сухе засолювання м’яса (солонина) – хороший спосіб зберігання м’яса без холодильника.
Солонина – це сухе засолене м’ясо, яке дуже добре зберігається та прекрасно смакує. До того ж, його зовсім просто приготувати, а значить, вам не доведеться витрачати на це багато часу та зусиль. Продовжувати читання Сухе засолювання м’яса (солонина) – хороший спосіб зберігання м’яса без холодильника.
Засолка м’яса в розсолі або мокрий посол м’яса для зберігання – просте приготування солонини.
Мокрий посол м’яса дозволяє, зробивши солонину, зберегти його надовго і в будь-який час готувати нові і смачні м’ясні страви. Продовжувати читання Засолка м’яса в розсолі або мокрий посол м’яса для зберігання – просте приготування солонини.
Солоний домашній свинячий окіст – як приготувати окіст зі свинини в домашніх умовах.
Соління м’яса і сала в домашніх умовах здавна було найпоширенішим способом їх заготівлі. Цей спосіб не забутий і зараз. Щоб приготувати смачний солоний свинячий окіст в домашніх умовах, підійде свіже нежирне свиняче м’ясо.
Домашнє засолювання м’яса або як солити м’ясо в домашніх умовах.
Консервування м’яса сіллю це, по суті, заготівля солонини. Цей метод використовувався ще в ті далекі часи, коли у людей не було холодильників і вони не займалися консервуванням продуктів в банках. Саме тоді був придуманий метод, коли шматки м’яса натиралися сіллю і зберігалися в ній довгий час.
Продовжувати читання Домашнє засолювання м’яса або як солити м’ясо в домашніх умовах.