Смачна грузинська приправа зі слив Ткемалі на зиму без варіння

Жителі Грузії люблять не тільки м’ясо, але ще й ароматні, пікантні соуси, аджики та приправи. Рецепт приготування грузинської вітамінної приправи ткемалі з чорносливу та перцю – це справжня знахідка для господинь. Все дуже швидко і просто.

Продовжувати читання Смачна грузинська приправа зі слив Ткемалі на зиму без варіння

Гострий домашній соус з синіх слив на зиму

Сливовий соус з пряним і гострим смаком чудово підходить до м’яса, риби, овочевих страв та макаронних виробів. Крім того, він не тільки покращує смак основних інгредієнтів, а ще і є дуже корисним для здоров’я (вважається одним з найкорисніших соусів). Продовжувати читання Гострий домашній соус з синіх слив на зиму

Домашній соус зі слив і яблук до м’яса – простий рецепт як приготувати сливово-яблучний соус на зиму.

Якщо Ви не знаєте, що приготувати зі слив на зиму, то рекомендую заготовити цей соус з яблук і слив. Рецепт, напевно, стане вашим улюбленим. Але тільки приготувавши його самостійно в домашніх умовах Ви самі зможете по достоїнству оцінити таке гармонійне поєднання продуктів, що входять в нього. Продовжувати читання Домашній соус зі слив і яблук до м’яса – простий рецепт як приготувати сливово-яблучний соус на зиму.

Краща гостра приправа зі слив на зиму – смачна заготовка із сливи і спецій до м’яса і не тільки.

Слива – це такий такий плід, з якого крім солодких заготовок виходить і смачна пікантна приправа. Її ще часто називають грузинська приправа – це завдяки тому, що у народів Кавказу з усіх фруктів, в результаті кулінарного чаклунства і об’єднання, здавалося б, не з’єднуваних продуктів, обов’язково виходить смачна гостра приправа до м’яса. Потрібно відзначити, що цей домашній рецепт відмінно підійде і для макаронів, піци і, навіть, для звичайних каш. Зима-то довга, все приїдається, а вона дозволяє внести смакову різноманітність в звичайні і, здавалося б, обридлі страви. Продовжувати читання Краща гостра приправа зі слив на зиму – смачна заготовка із сливи і спецій до м’яса і не тільки.

Сливовий соус на зиму – як приготувати, смачний домашній рецепт.

Соус зі слив має не один рецепт приготування. Особливо популярні такі соуси серед кавказьких народів. Воно і зрозуміло! Адже консервовані сливи зберігають і вітаміни, і макро, і мікроелементи, завдяки чому підвищують стресостійкість. Напевно, популярність сливових соусів грає не останню роль в тому, що на Кавказі так багато довгожителів з відмінним здоров’ям. Продовжувати читання Сливовий соус на зиму – як приготувати, смачний домашній рецепт.