Як швидко і легко заготовити капусту на зиму

У другій половині літа та аж до осені на грядках достигають пружні капустяні качани. І якого тільки сорту капусти ми не бачимо цієї пори у магазинах та на базарі – традиційна біла, пекінська та синя, цвітна та броколі.  З усіх цих видів найчастіше використовується для заготовок, консервованих страв та для свіжих  чи маринованих салатів білокачанна капуста. До самої весни страви із капусти майже щодня будуть подаватися до гарніру, готуватися в рагу та в борщеві.  Корисна та хрумка капустка до смаку усім членам родини.

Тож, якщо капустяний врожай порадував вас на славу, діставайте обробні дошки, гострі кухонні ножі, пристрої для шинкування  і, давайте хутчій готувати по смачним рецептам, що ми пропонуємо у цій статті!

Продовжувати читання Як швидко і легко заготовити капусту на зиму

Овочева солянка з грибами на зиму – як приготувати солянку з грибами і томатною пастою – простий рецепт з фото.

Отримавши від подруги рецепт цієї солянки з грибами, спочатку я засумнівалася в сумісності її інгредієнтів, але, все ж, ризикнула і приготувала половину порції. Заготівля вийшла дуже смачною, яскравою і красивою. Причому, гриби для приготування можна брати різні. Це можуть бути маслюки, підберезники, підосичники, опеньки та інші. Смак, кожен раз виходить трохи інший. Мої домашні віддають перевагу маслюкам, так як вони найбільш ніжні, і опенькам – за їх виражений грибний аромат. Продовжувати читання Овочева солянка з грибами на зиму – як приготувати солянку з грибами і томатною пастою – простий рецепт з фото.