Малосольна мойва – приготування в домашніх умовах: простий і смачний рецепт засолювання

Є кілька причин, чому в магазинах не так часто побачиш малосольну мойву. Її частіше продають в замороженому, або копченому вигляді. Звичайно, це трохи дивує, адже малосольна мойва дуже ніжна, смачна і корисна, так в чому секрет, чому її просто не можна купити в магазині? Продовжувати читання Малосольна мойва – приготування в домашніх умовах: простий і смачний рецепт засолювання

Сік з кабачків на зиму – король овочевих соків

Такі знайомі всім кабачки можуть підносити сюрпризи. Напевно, немає в світі людини яка хоч раз не пробувала кабачкову ікру. Багато господинь готують «кабачки, як ананаси», і це наштовхує на думку, що ми багато чого не знаємо про кабачки. Зокрема про те, що з кабачків можна приготувати сік на зиму. Продовжувати читання Сік з кабачків на зиму – король овочевих соків

Малосольна неркa – два способи смачного засолу

З усього сімейства лососевих, нерка займає особливе місце на сторінках кулінарних книг. М’ясо помірної жирності, воно більш жирне, ніж у кети, але не таке, як у сьомги, або форелі. Виділяється нерка і кольором м’яса, яке має яскраво-червоне природне забарвлення. Закуска, приготована з малосольної нерки завжди буде виглядати прекрасно. А щоб ще й смак не підвів, солити нерку краще самостійно. Продовжувати читання Малосольна неркa – два способи смачного засолу