Сушене гарбузове насіння: всі способи заготовки – як сушити насіння гарбуза в домашніх умовах

Коли ви готуєте щось з гарбуза, завжди доводиться діставати з нього насіння. Але, хоча насіння і не використовується для приготування страв, все одно, воно точно не є відходами. Навпаки, насіння з гарбуза – це дуже корисний продукт. Він містить речовини та мікроелементи, які покращують зір, позитивно впливають на організм в цілому. До того ж, таке насіння дуже смачне. Продовжувати читання Сушене гарбузове насіння: всі способи заготовки – як сушити насіння гарбуза в домашніх умовах

Сушена кінза (коріандр) на зиму: як і коли сушити зелень і насіння кінзи в домашніх умовах

Кінза є найпопулярнішою пряністю до м’ясних і овочевих страв. Дуже цінують кінзу і на Кавказі, додаючи її практично в усі страви. При чому, в кулінарію йде не тільки зелена частина рослини, але і насіння. Багато хто знає кінзу під іншою назвою – це коріандр, але це якраз вже насіння кінзи, які використовують у випічці. Продовжувати читання Сушена кінза (коріандр) на зиму: як і коли сушити зелень і насіння кінзи в домашніх умовах