Як солити часник на зиму цілими головками

Солоний часник, на відміну від маринованого, зберігає свої властивості майже як свіжий. З тією лише відмінністю, що їсти його можна і просто так. Солити часник краще, коли він у стані середнього ступеню зрілості, і його лушпиння ще м’яке. Солять часник головками, або зубчиками, з використанням різних спецій. Ці спеції дещо змінюють колір головок, і їх смак. Можна спробувати засолити в різних баночках часник по різним рецептам, і потім отримати різнобарвне асорті. Продовжувати читання Як солити часник на зиму цілими головками

Стрілки часнику солені на зиму – як солити стрілки часнику в домашніх умовах.

Солені стрілки з часнику – це дуже проста заготовка на зиму, яка обов’язково смакуватиме до різних страв. Продовжувати читання Стрілки часнику солені на зиму – як солити стрілки часнику в домашніх умовах.