Варення з смородини червоної (порічка), рецепт без варіння або холодне варення з червоної смородини

Максимально корисні заготовки ягід на зиму виходять якщо приготувати їх без втрати вітамінів та інших корисних речовин, тобто без варіння. Тому даємо рецепт холодного варення зі смородини. Як приготувати варення без варіння? Продовжувати читання Варення з смородини червоної (порічка), рецепт без варіння або холодне варення з червоної смородини

Варення з фейхоа без варіння

Раніше екзотична, фейхоа стає все більш популярною у нас. Зелена ягода, зовні чимось схожа на ківі, має незвичайний смак ананаса і суниці одночасно. У плодах фейхоа міститься дуже великий вміст йоду, крім цілого набору інших корисних вітамінів і мікроелементів. Продовжувати читання Варення з фейхоа без варіння