Повидло – це одна з простих та смачних заготовок, яку можна використовувати для приготування різних десертів. Повидло чудово смакує в якості начинки до пиріжків чи пирогів. Також його можна просто мастити на хліб. А щоб повидло вийшло ще більш оригінальним та смачним, до нього можна додати курагу. До речі, її кладуть в різні види повидла. Також смачним виходить повидло з яблуками і курагою, з кабачками і курагою. Але гарбуз і курага – це ідеальне поєднання. До того ж, завдяки насиченим смакам інгредієнтів, сама страва теж виходить дуже гарною. Головне – правильно приготувати повидло. Тому пропонуємо вам простий рецепт гарбузового повидла з курагою. Продовжувати читання Повидло з гарбуза з курагою – рецепт приготування