Який Новий Рік 2021 без ялинки. Зелена красуня є символом цього, улюбленого всіма, зимового свята. Пропонований мною новорічний салат Ялинка, з курячим філе і крабовими паличками, обов’язково припаде до смаку кожному гостю. Він відрізняється від звичних не тільки оформленням, а й оригінальним смаком, і відмінним поєднанням продуктів. Покроково оформлений рецепт з фото продемонструє як приготувати новорічний салат з курячим філе і крабовими паличками і оформити його у вигляді ялинки.
Для приготування страви потрібно:
- куряче філе – 50 грам;
- солоний огірок – 1 штука;
- крабові палички – 50 грам;
- мариновані гриби – 50 грам;
- болгарський перець – 1 штука;
- кріп – 1 пучок;
- майонез – 3 столові ложки.
Як прикрасити новорічний салат у вигляді ялинки
Приготуємо всі необхідні інгредієнти. Курячу грудку можна відварити, але для того щоб вона вийшла м’якою і ніжною, я тушкую її в молоці. Тушковану грудку подрібнюю на невеликі кубики.
Мариновані гриби подрібнюємо тим же способом, що і грудку.
Кубиками нарізаємо маринований огірок.
Крабові палички.
І болгарський перець.
З’єднуємо всі приготовлені інгредієнти, змащуємо майонезом, викладаємо на блюдо у формі ялинки. Посипаємо зверху нарізаним кропом, який буде грати роль ялинкових голок. З помідора або перцю вирізаємо зірку. Нею потрібно прикрасити верхівку нашої ялинки.
На перший погляд може здатися, що продукти в рецепті зовсім не сумісні, але насправді смак виходить чудовий. Поєднання солоного огірка, маринованих грибів і ніжної курячої грудки, тушкованої в молоці роблять смак новорічної страви оригінальним і неповторним.
Смачний новорічний салат Ялинка готовий. Можна пригощати гостей новим салатом в оригінальною подачею. З Новим роком 2021!