У запропонованому сьогодні рецепті смачні пельмені доповнені при подачі ситним та апетитним курячим бульйоном. Це відмінний варіант для обідньої трапези. Для приготування бульйону можна використовувати будь-яку частину курки. У нашому рецепті – це стегенце, але можна взяти і крильця, і грудку, і спинку. В принципі, бульйон може бути зварений з будь-якого іншого м’яса. Вибір м’яса для варіння бульйон за вами. 🙂 Головне, що заздалегідь зварений бульйон і використання заморожених покупних або зліплених заздалегідь і заморожених домашніх пельменів, дає можливість готувати цю страву в будь-який час швидко і просто. Покроково оформлений рецепт з фото демонструють як роблять пельмені з бульйоном нашвидкуруч.
Складові смачної страви:
- курячий стегенце – 1 штука;
- пельмені заморожені – від 7 штук (залежно від розміру);
- морква – 1 штука;
- цибуля ріпчаста – 1 штука;
- сіль – за смаком;
- перець чорний мелений – за смаком;
- свіжа петрушка – за смаком.
Як зварити пельмені з бульйоном
Для початку, треба відварити курятину. Разом з м’ясом курки в каструлю слід покласти цілу очищену морквину і цілу ріпчасту цибулю. Думаю, що господині без проблем впораються з цим кулінарної завданням. Варимо куряче м’ясо до готовності на повільному вогні. Потім, всі інгредієнти витягаємо, а готовий курячий бульйон солимо за смаком. Відварене куряче м’ясо використовуйте в інших стравах на свій розсуд. В сьогоднішньому рецепті нам знадобиться тільки бульон.
У киплячий курячий бульйон перекладаємо заморожені пельмені. Варимо їх до готовності. Час варки залежить від розміру пельменів, тіста та начинки.
Відварені пельмені переправляємо, використовуючи шумовку, в глибоку тарілку.
Заливаємо гарячим курячим бульйоном.
Приправляємо пельмені з бульйоном чорним меленим перчиком і посіченою свіжої петрушкою. Можете використовуємо іншу зелень або обійтись взагалі без неї.
Апетитне і ситне блюдо – пельмені з бульйоном – готово!
Впевнена, що такий простий і дуже смачний суп з пельменями сподобається кожному. Приємною трапези!