Запропонований рецепт салату з квасолею консервованої особливо сподобається господарочкам, які люблять страви нашвидкуруч. У нашому квасоляному салаті використовуються консервована солодка кукурудза і квасоля червона у власному соку. Ці продукти – відмінні інгредієнти для салатних страв. Консервована квасоля і кукурудза прекрасно поєднуються в нашому блюді зі свіжим огірочком і яйцем. Особливу гастрономічну пікантність страві надають сухарики з сирним смаком. Приготувати простий, смачний і легкий в приготуванні салат з квасолею та сухариками вам допоможе мій покроково оформлений рецепт з фото.
Складові салата:
- огірок свіжий – 1 штука;
- кукурудза консервована – 0,5 склянки;
- квасоля червона консервована у власному соку – 0,5 склянки;
- яйце куряче (варене) – 1 штука;
- сухарики – 20 гр;
- майонез – 2 ст. ложки;
- кріп свіжий – за смаком;
- сіль за смаком.
Як приготувати салат з квасолею та сухариками і кукурудзою
Для салату відварюємо куряче яйце. Під холодною водою його охолоджуємо, а потім нарізаємо в формі невеликих кубиків. З свіжого огірочка зрізаємо шкурку та на дошці подрібнюємо інгредієнт як і яйце, тобто, кубиками. Перекладаємо в миску. З запропонованих для салату інгредієнтів нарізати ще потрібно свіжий кріп, хоча можна взяти і іншу свіжу зелень.
Тепер займемося консервованими інгредієнтами. Кукурудзу перекладаємо на сито, щоб злити зайвий сік. А ось червону консервовану квасолю у власному соку краще промити трохи під холодною водою. Квасолю також рекомендується викласти на сито або друшляк. Підготовлені зерна кукурудзи і квасоля додаємо в миску.
Сухарики в салат додамо в останню чергу.
Для заправки страви використовувати можна будь-який майонез. Викладаємо його до компонентів салату. Інгредієнти трохи приправляємо сіллю.
Залишилося тільки перемішати салат з сухариками.
Щоб цей простий салат з червоною консервованою квасолею, сухариками та кукурудзою потрапивши до їдоків був смачний, його рекомендується подати до столу відразу ж після приготування, поки сухарики не “розповзлися». Приємного всім апетиту!