Жульєн в булочках на швидкуруч - швидкий жульен з куркою і грибами

Жульєн в булочках на швидкуруч – швидкий жульен з куркою і грибами

Запропонований сьогодні швидкий жульєн в булочках – це ніжна соковита начинка з приємним вершковим смаком курячого філе, сиру сулугуні та грибочків в хрусткій булочці. Оригінальна і смачна гаряча страва французької кухні, яку можна приготувати лише за чверть години і з доступних для всіх інгредієнтів. На стіл подаються ефектні в подачі і дуже апетитні гарячі фаршировані булочки з ароматною начинкою всередині і золотистою хрусткою скоринкою ззовні. Спробуйте приготувати таку цікаву гарячу закуску до святкового столу і ви, точно, не помилитеся з вибором страви! Покроково оформлений рецепт з фото висвітлює приготування.

Інгредієнти:

  • гливи – 100 гр;
  • булочки – 2 шт.;
  • печериці – 50 гр;
  • сіль – за смаком;
  • сир сулугуні – 50 гр;
  • зелена цибуля – пару стебел;
  • суміш перців – щіпка;
  • рослинна олія;
  • куряче філе – 50 гр;
  • вершкове масло – 20 гр.

Як приготувати жульєн в булочці з куркою і грибами

Почнемо готувати страву з приготування начинки.

Спершу, потрібно нарізати кубиками куряче філе і обсмажити інгредієнт на рослинній олії. До, майже, готової курки потрібно додати кубик вершкового масла.

Подрібнити цибулю і два види грибочків. Всипати до курки і тушкувати до золотистого кольору і, майже, повної готовності всіх компонентів.

Поки начинка обсмажується, потрібно розрізати булочки на дві нерівні частини і прибрати м’якуш з великих частин. Таким чином, у нас вийдуть порожні їстівні ємності, куди поміститься наша начинка з курки і грибів.

Тепер, потрібно викласти підготовлені булочки в форми для запікання, помістивши в отвори начинку.

Наступний крок – накрити начинку сиром сулугуні. Верхні частини булочок викласти в ту ж форму, попередньо змастивши їх маслом. Залишається просто відправити лист в розігріту до 180 градусів духовку і тримати там до зарум’янювання. На це знадобиться не більше десяти хвилин.

Апетитні булочки з ароматною начинкою з грибів і курки готові! При подачі, можна нижню частину булочки з жульєном накрити промасленою верхньою кришечкою.

Подавати на стіл слід порційно, як гарячу закуску.

Жульєн в булочках – відео-рецепти

Як відомо, одна і та ж страва має безліч варіантів приготування. Просто змінюючи технологію приготування можна легко і просто поліпшити або змінити смак страви. Прислухайтеся до перевірених секретів приготування досвідчених і популярних в ютубі кулінарних блогерів.

Це дуже смачний жульєн з індички і печериць. Спосіб приготування відрізняється від того, який пропонує покроково оформлений рецепт з фото.

А цей жульен в булочках вже з куркою.

Переконайтеся самі, що цей швидкий жульєн з курки і грибів смачніший за піцу.

Погодьтеся, що така цікава і смачна, швидка в приготуванні закуска підійде як для ситного сніданку, перекусу на швидку руку, так і для святкового столу. Вона красива в подачі, дуже смачна і ніжна. Приготувати страву можна неймовірно просто і швидко, а результат, точно, коштує витрачених зусиль!

Приємного апетиту і гарного настрою всім!