Запропонований сьогодні швидкий жульєн в булочках – це ніжна соковита начинка з приємним вершковим смаком курячого філе, сиру сулугуні та грибочків в хрусткій булочці. Оригінальна і смачна гаряча страва французької кухні, яку можна приготувати лише за чверть години і з доступних для всіх інгредієнтів. На стіл подаються ефектні в подачі і дуже апетитні гарячі фаршировані булочки з ароматною начинкою всередині і золотистою хрусткою скоринкою ззовні. Спробуйте приготувати таку цікаву гарячу закуску до святкового столу і ви, точно, не помилитеся з вибором страви! Покроково оформлений рецепт з фото висвітлює приготування.
Інгредієнти: Булочка, Гриби, Куряча грудка, Сир сулугуні, Сметана, Суміш мелених перців, Цибуля
Інгредієнти:
- гливи – 100 гр;
- булочки – 2 шт.;
- печериці – 50 гр;
- сіль – за смаком;
- сир сулугуні – 50 гр;
- зелена цибуля – пару стебел;
- суміш перців – щіпка;
- рослинна олія;
- куряче філе – 50 гр;
- вершкове масло – 20 гр.
Як приготувати жульєн в булочці з куркою і грибами
Почнемо готувати страву з приготування начинки.
Спершу, потрібно нарізати кубиками куряче філе і обсмажити інгредієнт на рослинній олії. До, майже, готової курки потрібно додати кубик вершкового масла.
Подрібнити цибулю і два види грибочків. Всипати до курки і тушкувати до золотистого кольору і, майже, повної готовності всіх компонентів.
Поки начинка обсмажується, потрібно розрізати булочки на дві нерівні частини і прибрати м’якуш з великих частин. Таким чином, у нас вийдуть порожні їстівні ємності, куди поміститься наша начинка з курки і грибів.
Тепер, потрібно викласти підготовлені булочки в форми для запікання, помістивши в отвори начинку.
Наступний крок – накрити начинку сиром сулугуні. Верхні частини булочок викласти в ту ж форму, попередньо змастивши їх маслом. Залишається просто відправити лист в розігріту до 180 градусів духовку і тримати там до зарум’янювання. На це знадобиться не більше десяти хвилин.
Апетитні булочки з ароматною начинкою з грибів і курки готові! При подачі, можна нижню частину булочки з жульєном накрити промасленою верхньою кришечкою.
Подавати на стіл слід порційно, як гарячу закуску.
Жульєн в булочках – відео-рецепти
Як відомо, одна і та ж страва має безліч варіантів приготування. Просто змінюючи технологію приготування можна легко і просто поліпшити або змінити смак страви. Прислухайтеся до перевірених секретів приготування досвідчених і популярних в ютубі кулінарних блогерів.
Це дуже смачний жульєн з індички і печериць. Спосіб приготування відрізняється від того, який пропонує покроково оформлений рецепт з фото.
А цей жульен в булочках вже з куркою.
Переконайтеся самі, що цей швидкий жульєн з курки і грибів смачніший за піцу.
Погодьтеся, що така цікава і смачна, швидка в приготуванні закуска підійде як для ситного сніданку, перекусу на швидку руку, так і для святкового столу. Вона красива в подачі, дуже смачна і ніжна. Приготувати страву можна неймовірно просто і швидко, а результат, точно, коштує витрачених зусиль!
Приємного апетиту і гарного настрою всім!