Запечені стегна в фользі – це дуже простий, швидкий та смачний рецепт приготування курячого м’яса. А оскільки ці стегенця запікаються в вині, вони вийдуть дійсно божественними. Така страва вирізняється чудовим ароматом та насиченим смаком.
Інгредієнти: Коріандр мелений, Куркума, Курячі стегна, Оливкова олія, Перець чорний мелений, Сіль морська, Червоне вино
Для приготування треба взяти:
- стегна курячі – 3 штуки;
- вино червоне столове – 1-2 столові ложки;
- оливкова олія – 1 чайна ложка;
- сіль – 1 чайна ложка;
- коріандр мелений – за смаком;
- перець чорний мелений – за смаком;
- куркума – за смаком.
Як запекти курячі стегна в духовці у фользі
Можна брати як свіжі, так і охолоджені стегна. Їх треба добре помити, потім покласти в каструлю, засипати сіллю, меленим коріандром, куркумою і чорним перцем.
Далі необхідно накрити каструлю кришкою та кілька разів потрусити, аби сіль та спеції рівномірно розподілилися. Відставте м’ясо мінімум на 10-12 хвилин, а можна і на довше, аби воно увібрало сіль і аромат спецій.
Далі треба взяти фольгу, викласти в деко, змастити її оливковою олією і викласти стегна. Кладіть фольгу так, аби вона утворювала бортики. Ви це робите, щоб загорнути м’ясо і сік який виділять стегна, потім не витік.
Лишилося полити м’ясо вином.
Тепер загорніть стегна в фольгу і поставте в духовку, розігріту до 175-ти градусів за Цельсієм. Випікати страву треба 45-50 хвилин. За 7 хвилин до кінця, відкрити фольгу, щоб утворилася рум’яність.
Подавати стегна варто в теплому виді, з овочами та сухим вином.
Готуйте цю просту страву та насолоджуйтеся чудовим смаком курячих стегон в вині.