Всім відомо, що в переддень Всіх Святих (1 листопада) відзначають свято Хеллоуїн. Якщо ви вирішили і собі організувати вечірку на Хеллоуін, то неодмінно скористайтесь нашим простим, але ефектним рецептом та приготуйте цей страшний напій Хелловін – заморожена рука в пунші. Такий оригінальний та цікавий напій більш відомий під зловісним назвами: Страшне зілля відьми та пунш із замороженою рукою відьми. Ця ідея подачі страшного пуншу стане вам у нагоді як при підготовці до дитячого свята, так і до дорослої вечірки. Адже, страшні пунші можуть бути як з алкоголем, так і без алкогольних напоїв.
Інгредієнти: Желатин, Пунш, Сік, Цукерки
Складові страшного напою на Гелловін:
- 300 гр – соку малини;
- 600 гр – соку журавлини;
- 14 гр – сухого желатину;
- жувальні цукерки, що мають форму черв’яків, змійок, павучків – скільки знадобиться для прикрашання напою;
- 1 шт. – чаша для пуншу;
- пунш безалкогольний чи алкогольний – берете за кількістю гостей.
Як зробити заморожену руку в пунші на Хеллоуін
- Починаючи виготовлення руки, беремо наявну у вас гумову рукавицю чи целофанову рукавицю для роботи з харчовими продуктами. Вивертаємо її, ретельно миємо та даємо обсохнути.
2. Малиновий та журавлинний соки (можете замінити на любі інші, що вам смакують, головне, обирайте напої червоного кольору) змішуємо у ємності відповідного об’єму.
3. У 200-300 мл змішаного соку розмішуємо вказану у складових кількість сухого желатину та залишаємо настоюватись хвилин на 10.
4. Ємність з розчином кладемо на тихий вогонь та нагріваємо при постійному помішуванні доти, поки желатин повністю не розчиниться.
5. Рідину з желатиновим розчином з’єднуємо з залишками червоного соку.
6. Підготовлену рукавички вивернути назад та наповнити червоним соком з желатином.
7. Великий отвір на рукавичці збираємо до купи та зав’язуємо харчовою ниткою.
8. Майбутня страшна рука відьми готова, залишилось її заморозити. Добре, якщо ви для цієї кріогенної процедури виділите 1-2 дні.
Коли ж настане довгоочікуваний час вечірки і святковий пунш буде готовий зайняти своє місце на вечірці, виймаємо заморожену руку з морозилки, занурюємо у гарячу воду, надрізаємо та знімаємо рукавичку. Відпускаємо заморожену жахливу руку відьми у “вільне плавання” по пуншу. 🙂 Завіряю вас, що вона буде противно та моторошно стирчати з напою, наводячи на гостей огиду.
Щоб напій виглядав ще більш противно, можете відламати один з пальців. Якщо хочете зробити зелену руку, скористайтесь або зеленою харчовою фарбою, або зробіть відвар з тархуну. Білу льодяну руку можно робити з додаванням молока. Кава чи какао надасть вашому витвору земляного відтінку. Фантазуйте та придумайте свій самий кращій варант оформлення.
Оформлення ємності з напоєм можна доповнити желейними червяками чи/та павуками.
Жахливий та страшний напій на Хеллоуін – заморожена рука в пунші – готовий до подачі гостям.
Страшні пунші – відео-рецепти
Перший відео-рецепт демонструє весь процес приготування пуншу із замороженою рукою.
Якщо для вашої вечірки потрібен безалкогольний пунш, то використайте цей відео-рецепт яблочного пуншу.
Автор цього відео підкаже вам 5 оригінальні, цікаві та прості у виконанні лайфхаки, що знадобляться вам при підготовці вечірки на Хеллоуїн.
Дивіться також:
- Меню на Хеллоуїн своїми руками – страшне, смачне, просте та оригінальне
- Рецепти на Хелловін – що приготувати на Хеллоуїн своїми руками швидко та смачно
- Закуски на Хелловін: прості рецепти – цікаві та легкі страшні страви
- Напої на Хелловін: прості рецепти – цікаві та легкі страшні напої для вечірки
- Солодощі на Хелловін – швидкі жахливі десерти без випічки
- Вітальні листівки на Хелловін – страшні, прикольні, гарні та милі привітання