Заморожена рука в пунші безалкогольному та алкогольному - напій на Хеллоуїн Страшне зілля відьми

Заморожена рука в пунші безалкогольному та алкогольному – напій на Хеллоуїн Страшне зілля відьми

Всім відомо, що в переддень Всіх Святих (1 листопада) відзначають свято Хеллоуїн. Якщо ви вирішили і собі організувати вечірку на Хеллоуін, то неодмінно скористайтесь нашим простим, але ефектним рецептом та приготуйте цей страшний напій Хелловін – заморожена рука в пунші. Такий оригінальний та цікавий напій більш відомий під зловісним назвами:  Страшне зілля відьми та пунш із замороженою рукою відьми. Ця ідея подачі страшного пуншу стане вам у нагоді як при підготовці до дитячого свята, так і до дорослої вечірки. Адже, страшні пунші можуть бути як з алкоголем, так і без алкогольних напоїв.

Складові страшного напою на Гелловін:

  • 300 гр – соку малини;
  • 600 гр – соку журавлини;
  • 14 гр – сухого желатину;
  • жувальні цукерки, що мають форму черв’яків, змійок, павучків – скільки знадобиться для прикрашання напою;
  • 1 шт. – чаша для пуншу;
  • пунш безалкогольний чи алкогольний – берете за кількістю гостей.

Як зробити заморожену руку в пунші на Хеллоуін

  1. Починаючи виготовлення руки, беремо наявну у вас гумову рукавицю чи целофанову рукавицю для роботи з харчовими продуктами. Вивертаємо її, ретельно миємо та даємо обсохнути.

2. Малиновий та журавлинний соки (можете замінити на любі інші, що вам смакують, головне, обирайте напої червоного кольору) змішуємо у ємності відповідного об’єму.

Заморожена рука в пунші безалкогольному та алкогольному - напій на Хеллоуїн Страшне зілля відьми

3. У 200-300 мл змішаного соку розмішуємо вказану у складових кількість сухого желатину та залишаємо настоюватись хвилин на 10.

Заморожена рука в пунші безалкогольному та алкогольному - напій на Хеллоуїн Страшне зілля відьми

4. Ємність з розчином кладемо на тихий вогонь та нагріваємо при постійному помішуванні доти, поки желатин повністю не розчиниться.

5. Рідину з желатиновим розчином з’єднуємо з залишками червоного соку.

Заморожена рука в пунші безалкогольному та алкогольному - напій на Хеллоуїн Страшне зілля відьми

6. Підготовлену рукавички вивернути назад та наповнити червоним соком з желатином.

7. Великий отвір на рукавичці збираємо до купи та зав’язуємо харчовою ниткою.

8. Майбутня страшна рука відьми готова, залишилось її заморозити. Добре, якщо ви для цієї кріогенної процедури виділите 1-2 дні.

Коли ж настане довгоочікуваний час вечірки і святковий пунш буде готовий зайняти своє місце на вечірці, виймаємо заморожену руку з морозилки, занурюємо у гарячу воду, надрізаємо та знімаємо рукавичку. Відпускаємо заморожену жахливу руку відьми у “вільне плавання” по пуншу. 🙂 Завіряю вас, що вона буде противно та моторошно стирчати з напою, наводячи на гостей огиду.

strashnyj-napitok-zamorozhennaja-ruka-v-punshe1

Щоб напій виглядав ще більш противно, можете відламати один з пальців. Якщо хочете зробити зелену руку, скористайтесь або зеленою харчовою фарбою, або зробіть відвар з тархуну. Білу льодяну руку можно робити з додаванням молока. Кава чи какао надасть вашому витвору земляного відтінку. Фантазуйте та придумайте свій самий кращій варант оформлення.

Заморожена рука в пунші безалкогольному та алкогольному - напій на Хеллоуїн Страшне зілля відьми

Заморожена рука в пунші безалкогольному та алкогольному - напій на Хеллоуїн Страшне зілля відьми

Оформлення ємності з напоєм можна доповнити желейними червяками чи/та павуками.

Заморожена рука в пунші безалкогольному та алкогольному - напій на Хеллоуїн Страшне зілля відьми

Жахливий та страшний напій на Хеллоуін – заморожена рука в пунші – готовий до подачі гостям.

Страшні пунші – відео-рецепти

Перший відео-рецепт демонструє весь процес приготування пуншу із замороженою рукою.

Якщо для вашої вечірки потрібен безалкогольний пунш, то використайте цей відео-рецепт яблочного пуншу.

Автор цього відео підкаже вам 5 оригінальні, цікаві та прості у виконанні лайфхаки, що знадобляться вам при підготовці вечірки на Хеллоуїн.

Дивіться також: