За допомогою самого простого набору продуктів можна приготувати щось оригінальне для легкого перекусу вдень чи побалувати рідних цікавою стравою на недільний сніданок. Пропоную швидко приготувати млинці з яєць (зауважте, навіть без борошна) та начинити будь-якими продуктами, що є в наявності. Сьогодні я пропоную зробити закусочні млинці з омлету з начинкою з лосося та овочів. Ніжний лосось у супроводі свіжої зелені – це вже самодостатня та смачна страва. А ще й огорнута яєчним омлетом благородна червона риба – це вже дуже вишукана, ситна, корисна та красива закуска. Її сміло можна викладати і на святковий стіл. Тож, використайте мій детальний покроково оформлений рецепт з фото та приготуйте цю яєчну закуску, таку просту та вишукану водночас, самостійно.
Інгредієнти: Гірчиця французька, Кріп, Лосось, Огірок, Петрушка, Помідор, Рослинна олія, Салат, Соєвий соус, Часник
Для цієї оригінальної рибної та яєчної закуски нам знадобиться:
- 150 гр слабосолоного лосося;
- 1 огірок;
- 1 помідор;
- 1 пучок маш-салату;
- 1 великий пучок зелені (кріп та петрушка);
- 1 зубчик часнику;
- 1 ст. л. французької гірчиці;
- 50 гр оливкової олії;
- 2 ст. л. соєвого соусу.
Зміст
Як приготувати млинці з омлету з лососево-овочевою начинкою
Своє приготування яєчних млинців для цієї закуски я оформила окремим рецептом. Знайдете його за посиланням. Коли млинці з омлету насмажені, перейдемо до приготування начинки.
Для початку, промиємо маш-салат, щоб він встигнув добре просохнути. Залишки вологи при формуванні рулету можуть зіпсувати ніжний яєчний омлет.
Листя петрушки та кропу також миємо, злегка обсушуємо, подрібнюємо та складаємо в чашу блендера.
Туди ж відправляємо зубчик часнику, соєвий соус, французьку гірчицю та оливкову олію. Всі компоненти ретельно збиваємо до однорідності.
Огірок очищуємо від шкірки та нарізаємо тонкими смужками.
Розрізаємо помідор та виймаємо насіння. М’якоть помідора також нарізаємо тонкою соломкою. Додавання помідора надасть рулету бажану соковитість, а смаку – пікантні солодкі ноти.
Шматок слабосолоного лосося нарізаємо тонкими пластами по кількості майбутніх порцій. Можна самостійно приготувати таку слабосолону рибу вдома. Для цього, шматок свіжого лосося потрібно обваляти в суміші солі та цукру (1 ст. л. + 1 ч. л.), за бажанням, додати спеції та залишити на добу в холодильнику.
Отже, всі компоненти для страви підготовлені, тому, приступимо безпосередньо до формування рулету. По центру млинця викладаємо порцію лосося та листя маш-салату. Викладаємо смужки огірка та помідора, поливаємо овочі приготованим соусом. Розподіляйте компоненти рівномірно по всій довжині млинця, щоб отримати гармонійний смак рулету.
Залишається лише згорнути млинець в рулет і на цьому смачний сніданок готовий.
Приготувати цю оригінальну закуску можна достатньо просто та швидко, а отримане гастрономічне задоволення від смаку лосося з овочами під зеленим соусом стане гарним початком будь-якого дня. Аналогічно можна приготувати рулет не з яєчного млинця, а з лавашу, лише додатково змастивши його м’яким сиром чи сметаною.
Закусочні млинці з омлету з начинкою – відео-рецепти
Пропоную дізнатись і інші варіанти приготування запропонованої сьогодні страви.
Отже, смачні яєчні млинцеві конвертики з ковбасою, сиром та помідорами до сніданку.
Наступний автор назвала свій відео-рецепт просто – ідеальний омлет.
Наступний автор пропонує приготувати омлетні млинці з хрусткою сирною скоринкою. Скажу лише, що виходить дивовижно смачно.
І останнє, що хочу тут запропоновувати, це дуже смачний рулет-омлет з начинкою з грибів, помідорів, сиру і свіжої зелені! Чудовий та вишуканий сніданок для всієї родини або святкова закуска!
Всім гарного настрою і смачного!