Єврейська закуска з сиру з часником або сирний топінг для бутербродів

Єврейська закуска з сиру з часником – це намазка на  канапки, яка відома всім з дитинства. Вона дуже легко готується, відмінно смакує, тому буде завжди доречною на вашому столі.До речі, на приготування намазки ви витратите лишень 15-20 хвилин. При цьому зможете використати таку закуску не тільки для канапок. Також її подають в тарталетках, мажуть на помідори та несолодкі вафлі. В принципі, варіантів дуже багато. Тому знання такого рецепту точно не буде зайвим.

Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:

  • 1 упаковка (100 грамів) м’якого плавленого сирка;
  • 2,5 столові ложки 67% майонезу;
  • 2 великих курячих яєць;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 столові ложки рубленого кропу;
  • 1 багет (тарталетки або інші вироби, на які ви будете викладати закуску).

Як зробити єврейську закуску з часником і плавленим сиром

Спочатку зваріть яйця, охолодіть та почистіть.

Потім розімніть сирок з майонезом в глибокій ємності. Розминайте, аж доки він не перетвориться в кашку.

Сирок з майонезом

Далі треба натерти яйця та додати їх до сирку.

Наступний крок – пропустити часник через часникодавку та додати до інших інгредієнтів. Також треба всипати подрібнений кріп або будь-яку іншу зелень, яка вам подобається.

З'єднуємо яйця сукрпом і сиром

Тепер лишилося перемішати закуску та подати на стіл, попередньо прикрашену зеленню.

Єврейська закуска з сиру з часником

Також можна викласти цю смакоту в тарталетки за допомогою кондитерського шприцу або звичайної ложки. Просто шприц допоможе зробити подачу більш вишуканою.

Єврейська закуска з сиру з часником

Але оскільки в інгредієнтах у нас вказаний багет, пропонуємо нарізати його на шматочки, підсушити в духовці і намастити закуску. В середньому, на один шматок іде десь 1-1,5 чайної ложки намазки.

Єврейська закуска з сиру з часником

Така єврейська закуска може використовуватися в повсякденному та святковому меню, адже вона завжди смачна та доречна.