Єврейська закуска з сиру з часником – це намазка на канапки, яка відома всім з дитинства. Вона дуже легко готується, відмінно смакує, тому буде завжди доречною на вашому столі.До речі, на приготування намазки ви витратите лишень 15-20 хвилин. При цьому зможете використати таку закуску не тільки для канапок. Також її подають в тарталетках, мажуть на помідори та несолодкі вафлі. В принципі, варіантів дуже багато. Тому знання такого рецепту точно не буде зайвим.
Інгредієнти: Кріп, Майонез, Плавлений сирок, Часник, Яйце
Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:
- 1 упаковка (100 грамів) м’якого плавленого сирка;
- 2,5 столові ложки 67% майонезу;
- 2 великих курячих яєць;
- 1 зубчик часнику;
- 2 столові ложки рубленого кропу;
- 1 багет (тарталетки або інші вироби, на які ви будете викладати закуску).
Як зробити єврейську закуску з часником і плавленим сиром
Спочатку зваріть яйця, охолодіть та почистіть.
Потім розімніть сирок з майонезом в глибокій ємності. Розминайте, аж доки він не перетвориться в кашку.
Далі треба натерти яйця та додати їх до сирку.
Наступний крок – пропустити часник через часникодавку та додати до інших інгредієнтів. Також треба всипати подрібнений кріп або будь-яку іншу зелень, яка вам подобається.
Тепер лишилося перемішати закуску та подати на стіл, попередньо прикрашену зеленню.
Також можна викласти цю смакоту в тарталетки за допомогою кондитерського шприцу або звичайної ложки. Просто шприц допоможе зробити подачу більш вишуканою.
Але оскільки в інгредієнтах у нас вказаний багет, пропонуємо нарізати його на шматочки, підсушити в духовці і намастити закуску. В середньому, на один шматок іде десь 1-1,5 чайної ложки намазки.
Така єврейська закуска може використовуватися в повсякденному та святковому меню, адже вона завжди смачна та доречна.