Виявляється, що рецепт приготування цієї “геркулесовой” каші, яка по-англійськи називається Поррідж, простіше простого. Більшість англійців варять вівсянку на воді і виходить дуже смачно і корисно. Всі інші доповнення до каші кожен може робити у себе в тарілці і на свій смак.
Інгредієнти: Вівсяні пластівці, Вода, Сіль, Цукор
Кухня: Англійська кухня
Як варити вівсяну кашу на воді
У киплячу підсолену воду додаємо вівсяні пластівці. Даємо покипіти (максимум 5 хвилин) після чого вимикаємо вогонь і даємо настоятися не менш півгодини.
Якщо Ви варите кашу для схуднення, то на цьому можна і обмежитися, але якщо Ви хочете просто поїсти в задоволення, то перед подачею вівсянки на стіл, при бажанні, додаємо масло, молоко або вершки, цукор або мед, горіхи, яблука, сир …
Порідж можна вживати, також, з м’ясом і овочами. Одним словом, не обмежуйте політ своєї фантазії.
Рецепт приготування вівсянки розрахований на 4 порції:
- вода – 750 г,
- вівсяні пластівці – 250 г,
- сіль і цукор за смаком.