Відварені пельмені в омлеті на сковороді або як розігріти холодні пельмені

Відварені пельмені в омлеті на сковороді або як розігріти холодні пельмені

Якщо ви позиціонуєте себе як людину, яка любить вранці ситні сніданки, то запропонований варіант швидкої страви точно осяде у ваших кулінарних записах. Наш сьогоднішній рецепт з’єднує дві страви в одну – вже відварені пельмені в омлеті будемо готувати на сковороді. До речі, можна використовувати як ті пельмені, що не були вчасно з’їдені і вже холодні, так тільки що відварені. Для приготування швидкого сніданку, все ж, вважаю, що пельмені краще зварити заздалегідь. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування цієї смачної і незвичайної страви.

Складові:

  • яйце куряче (сире) – пару штук;
  • холодні варені пельмені – 5-7 шт.;
  • будь-який майонез або сметана – 1,5 ст. л.;
  • сіль і бажані спеції – на розсуд;
  • зелень будь-яка сушена – за бажанням;
  • для обсмажування пельменів – олія рослинна.

Як приготує відварені пельмені в омлеті на сковороді

Розбиваємо в ємність-миску парочку курячих яєць.

Викладаємо до них ваш улюблений майонез або замінюємо його сметаною (за бажанням). Солимо, кидаємо улюблені або відповідні для омлету спеції або приправи. Засипаємо щіпку сушеної зелені.

А тепер, потрібен віночок або, що ще краще, міксер. Інгредієнти, що знаходяться в мисці збиваємо так, щоб в кінці процесу вийшла однорідна яєчна суміш.

Раніше відварені холодні пельмені в рослинній олії на сковороді доводимо до засмаженої скоринки.

Коли вони підсмажаться з двох боків, то просто заливаємо їх збитою яєчною масою.

Сковороду з вмістом покриваємо кришкою і чекаємо коли яйця “схопляться”.

Перекладаємо на тарілку і куштуємо на здоров’я смачний домашній омлет з пельменями!

Подаючи смачну страву швидкого приготування на стіл можете посипати її дрібно нарізаною свіжою зеленню.

Якщо замість сковороди ви захочете зробити пельмені з омлетом в духовці, то можете використовувати цей простий відео-рецепт з ютуба.

Запечені пельмені в духовці не менш смачні, ніж приготовані на сковороді.

Смачного!