Якщо ви позиціонуєте себе як людину, яка любить вранці ситні сніданки, то запропонований варіант швидкої страви точно осяде у ваших кулінарних записах. Наш сьогоднішній рецепт з’єднує дві страви в одну – вже відварені пельмені в омлеті будемо готувати на сковороді. До речі, можна використовувати як ті пельмені, що не були вчасно з’їдені і вже холодні, так тільки що відварені. Для приготування швидкого сніданку, все ж, вважаю, що пельмені краще зварити заздалегідь. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування цієї смачної і незвичайної страви.
Інгредієнти: Зелень, Майонез, Пельмені, Рослинна олія, Сіль, Спеції, Яйце
Складові:
- яйце куряче (сире) – пару штук;
- холодні варені пельмені – 5-7 шт.;
- будь-який майонез або сметана – 1,5 ст. л.;
- сіль і бажані спеції – на розсуд;
- зелень будь-яка сушена – за бажанням;
- для обсмажування пельменів – олія рослинна.
Як приготує відварені пельмені в омлеті на сковороді
Розбиваємо в ємність-миску парочку курячих яєць.
Викладаємо до них ваш улюблений майонез або замінюємо його сметаною (за бажанням). Солимо, кидаємо улюблені або відповідні для омлету спеції або приправи. Засипаємо щіпку сушеної зелені.
А тепер, потрібен віночок або, що ще краще, міксер. Інгредієнти, що знаходяться в мисці збиваємо так, щоб в кінці процесу вийшла однорідна яєчна суміш.
Раніше відварені холодні пельмені в рослинній олії на сковороді доводимо до засмаженої скоринки.
Коли вони підсмажаться з двох боків, то просто заливаємо їх збитою яєчною масою.
Сковороду з вмістом покриваємо кришкою і чекаємо коли яйця “схопляться”.
Перекладаємо на тарілку і куштуємо на здоров’я смачний домашній омлет з пельменями!
Подаючи смачну страву швидкого приготування на стіл можете посипати її дрібно нарізаною свіжою зеленню.
Якщо замість сковороди ви захочете зробити пельмені з омлетом в духовці, то можете використовувати цей простий відео-рецепт з ютуба.
Запечені пельмені в духовці не менш смачні, ніж приготовані на сковороді.
Смачного!