Український борщ з салом і часником – це наша національна страва, якою ніколи не соромно пригостити гостей з інших країн. Тож якщо ви хочете частувати смачним борщем свою родину та друзів, пропонуємо простий рецепт приготування страви.
Інгредієнти: Буряк, Зелень, Картопля, Морква, Рослинна олія, Сіль, Томатна паста, Цибуля, Часник
Кухня: Українська кухня
Вам треба взяти такі продукти:
- 3 літра бульйону з яловичини;
- 1 буряк;
- 8-9 картоплин;
- 1 моркву;
- 1 цибулину;
- 1 зубок часнику;
- 150 грамів капусти;
- 70 грамів квасолі;
- 100 грамів солоного сала;
- 50 грамів томатної пасти;
- 20 грамів замороженої зелені;
- сіль за смаком.
Зміст
Як приготувати український борщ з салом і часником
Спочатку підготуйте овочі: цибулю і картоплю треба порізати кубиками, моркву і буряк натерти на тертці, а капусту нашаткувати.
Доведіть бульйон до кипіння, додайте квасолю і буряк.
Аби квасоля швидше зварилася, її треба замочувати на ніч. Через 20 хвилин додайте картоплю і ще через 20 хвилин – капусту.
Як приготувати смачну засмажку для борщу
Доки овочі варяться, зробіть засмажку. Спочатку обсмажте цибулю в олії.
Потім додайте моркву і томатну пасту.
Далі зробіть заправку з сала. Для цього сало подрібніть, а часник витисніть через прес.
Закладіть сало в ступку і розтирайте в кашку, поступово додаючи часник.
Викладіть засмажку та заправку в борщ, посоліть, проваріть 10 хвилин. Потім додайте заморожену зелень і варіть ще 2 хвилини.
Ось і все, національна страва готова.
Подавати таку смакоту рекомендується з ложкою сметани.