Українська закуска з сала з часником на м’ясорубці

З сала і часнику можна зробити дуже просту і смачну закуску. Вона має пікантний смак і сподобається тим, хто любить один з найбільш традиційних, національних українських продуктів.  Таку закуску треба мазати на чорний хліб, тоді вона смакуватиме просто ідеально.

Для приготування треба взяти:

  • свіже сире сало – 400 грамів;
  • часник – 5 зубків;
  • сіль;
  • перець мелений.

закуска з сала з часником

Як приготувати закуску з сала з часником

Спочатку дрібно поріжте сало і пропустіть через м’ясорубку. Сало краще не розморожувати, тоді з ним буде зручніше працювати. Також прокрутіть через м’ясорубку і часник.

закуска з сала з часником

До сала можна додати свіжий дрібнопорізаний кріп. Посоліть, поперчіть масу, додайте часник та перемішайте.

закуска з сала з часником

Далі треба почекати годину, щоб всі смаки та аромати добре перемішалися. Але не ставте закуску в холодильник, лишіть її при кімнатній температурі.

закуска з сала з часником

А от потім зберігати закуску треба в холодильнику. Якщо її дуже багато – розкладіть сало з часником порційно і помістіть в морозильну камеру – там воно не зіпсується.

Смачного!