З сала і часнику можна зробити дуже просту і смачну закуску. Вона має пікантний смак і сподобається тим, хто любить один з найбільш традиційних, національних українських продуктів. Таку закуску треба мазати на чорний хліб, тоді вона смакуватиме просто ідеально.
Інгредієнти: Перець чорний мелений, Сало, Сіль, Часник
Кухня: Українська кухня
Для приготування треба взяти:
- свіже сире сало – 400 грамів;
- часник – 5 зубків;
- сіль;
- перець мелений.
Як приготувати закуску з сала з часником
Спочатку дрібно поріжте сало і пропустіть через м’ясорубку. Сало краще не розморожувати, тоді з ним буде зручніше працювати. Також прокрутіть через м’ясорубку і часник.
До сала можна додати свіжий дрібнопорізаний кріп. Посоліть, поперчіть масу, додайте часник та перемішайте.
Далі треба почекати годину, щоб всі смаки та аромати добре перемішалися. Але не ставте закуску в холодильник, лишіть її при кімнатній температурі.
А от потім зберігати закуску треба в холодильнику. Якщо її дуже багато – розкладіть сало з часником порційно і помістіть в морозильну камеру – там воно не зіпсується.
Смачного!